Helsinki Beer Festival – Vuoden olutravintola 2014 – Oluthuone Leskinen (Oulu)

Kuva: Fonecta.fi

Tänään selvisi Helsinki Beer Festivalin Vuoden Olutravintola 2014 ja tittelin itselleen valloitti oululainen Oluthuone Leskinen. Tämän vuonna 1992 perustetun olutravintolan voiton kulmakivet olivat asiantuntijaraadin mielestä laaja olutvalikoima, asiantunteva palvelu, monipuolinen ruokatarjonta ja myöskin yleisöä viihdyttävä kokonaisuus.

Oluthuone Leskinen on yksi maailman pohjoisimmista pubeista, joka tarjoilee Real Aleja ja 2007 vuodesta lähtien oluenystävien laseihin on valunut noin 150 erilaista riiliä. Leskisen tiskiltä löytyy 16 tiuhaan tahtiin vaihtuvaa hanaa ja noin 50 pullo-olutta. Valikoimassa on myös monipuolisesti siidereitä, viinejä ja viskejä. Myös saatavilla on pubiruokaa.

Itse en ole vielä tähän päivään mennessä vieraillut Oluthuone Leskisessä oluella, mutta kunhan tulee ajeltua sielläpäin Suomea, niin ei voi olla ohiajamatta ilman edes yhtä tuopillista. Tällaista intohimoa oluisiin toivoisi näkevän myös omilla seuduillani täällä Joensuussa.

Oluthuone Leskinen on mukana myös Helsinki Beer Festivaleilla esittelemässä toimintaansa, sekä valikoimaansa Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa 4.-5.4.2014.

Tässä vielä Oluthuone Leskisen koordinaatit, niin löydätte hyvien oluiden pariin:
Kirkkokatu 10 Rotuaari
Oulu, Finland
www.leskinen.fi

Onnittelut Oluthuone Leskiselle vielä minunkin puolestani hienosta tittelistä!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *