3 Fonteinen Schaarbeekse Kriek Oogst 2020 (Season 20|21) Blend No. 61

Brouwerij 3 Fonteinen on yksi suosikkejani belgialaisista lambic-panimoista ja pariin otteeseen käynyt paikanpäälläkin tutustumassa panimoon. Nyt otan heiltä maistoon useamman oluen, mitkä tulevat/tulivat myös Alkon tilausvalikoimaan riippuen siitä milloin tätä juttua luette. Alkon tilausvalikoimassa on 26.10.2023 alkaen viisi Brouwerij 3 Fonteinen olutta ja ne kyllä kannattaa ottaa maistoon!

Seuraavaksi maistoon 3 Fonteinen Schaerbeekse Kriek! Kyseessä on 6,3 % kriek lambic (oude kriek), mikä valmistetaan nuoresta lambic-oluesta ja villistä belgialaisesta Schaerbeekse -kirsikoista. Lambic ja kirsikat kypsyvät yhdessä neljän kuukauden ajan ennen pullottamista. Schaerbeekse Kriek-oluen tuotantoon vaikuttaa vahvasti Schaerbeekse-kirsikoiden saatavuus ja samalla kirsikan määräkin vaihtelee vuosittain. Kirsikkaa oluessa on 210 grammaa olutlitraan kohden. Tätä olutta on valmistettu vuodesta 2003 alkaen. Maistettu pullo on N.61 – 20/21.

Olutarvio:

Mistä: Saatu. Jokaisesta saadusta oluesta, minkä arvioin lahjoitan Ukrainan hyväksi euron. Asiasta lisää tämän linkin takaa!

Pisteet: 42/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

2 thoughts on “3 Fonteinen Schaarbeekse Kriek Oogst 2020 (Season 20|21) Blend No. 61

  1. Varmasti hieno olut ja täytyy Alkosta käydä lunastamassa, mutta miksi olet arvioinut oluen väärän oluen alle Pintissä?

    1. Ohoh!
      Hupsista. Luin viivakoodin ja siitä se sitten meni näköjään väärään. Täytyypä käydä tarkistamassa oikein. Kiitos kommentista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *