3 Fonteinen Oude Geuze Golden Blend

Brouwerij 3 Fonteinen on yksi suosikkejani belgialaisista lambic-panimoista ja ylipäätänsä panimoista. Olen pariin otteeseen käynyt myös paikanpäälläkin tutustumassa panimoon. Kyseessä on ainut panimo, minkä oluita maistaessa tulee aina juhlallinen olo. Vaikka ei olisi aihetta juhlaan, niin tämän panimon oluen maistelu on jo itsessään oma juhlansa! Nyt otan heiltä maistoon useamman oluen, mitkä tulivat tänään 30.10.2023 myös Alkon tilausvalikoimaan. Sinne tuli kaikkiaan viisi Brouwerij 3 Fonteinen olutta ja ne kyllä kannattaa ottaa maistoon! Näistä kaikista tulen kirjoittamaan arvion tänne blogiin!

Nyt maistossa oleva 3 Fonteinen Oude Geuze Golden Blend on panimon Gueuze-sarjalainen. Olut sisältää nuorta lambicia ja sen lisäksi myös kaksi-, kolme-, ja neljävuotiaita lambiceja. Oluessa on seitsemän eri olutpanoa, mitkä on laitettu neljään eri tynnyriin. 75 % oluesta on 3 Fonteinen valmistamaa ja loput muilta lambic-panimoilta. Tätä Golden Blend-olutsarjaa on valmistettu vuodesta 2011 alkaen ja vuosittain siinä on pieniä eroja. Mallassuhde on 60 % ohramallasta ja 40 % mallastamatonta vehnää. Golden Blend on suodattamaton olut, mikä käy uudelleen spontaanisti pullossa. Maistettu pullo on N.33 – 20/21.

Olutarvio:

Mistä: Saatu. Jokaisesta saadusta oluesta, minkä arvioin lahjoitan Ukrainan hyväksi euron. Asiasta lisää tämän linkin takaa!

Pisteet: 37/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *