Olutarvioista rahaa hyväntekeväisyyteen!

Saan silloin tällöin panimoilta ja maahantuojilta maistoon olutta ja osasta niistä kirjoitan blogiini arvion. Välillä nimimerkkien takaa tulee kommentteja, että olen taas väärin arvioinut, koska olut on saatu ilmaiseksi. Tästä asiasta kirjoitinkin jo Facebookissa seuraavasti.


”Olen tässä olutblogia kirjoitellut 10 ja puolivuotta. Sinä aikana julkaissut yli 2128 olutjuttua, mistä suurin osa olutarvioita. Missään vaiheessa ei ole tarvinnut lähteä arvioimaan olutta sen mukaan, kuinka kyseinen olut on minulle lasiin päätynyt. En kirjoita olutblogia miellyttääkseni ketään, vaan teen sitä intohimosta olutta kohtaan. Se, että lukuisat ihmiset lukevat niitä on hieno asia ja onkin mukavaa jos juttujeni kautta saatte vinkkejä, mitä ehkä kannattaa ostaa tai ei kannata. En kuitenkaan lähde arvioissani kertomaan mitään muuta, kuin rehellisen mielipiteeni. Onko harrastamisessa mitään järkeä jos sitä ei tee rehellisesti?”


Jatkossa tulen lahjoittamaan jokaisesta vuonna 2023 julkaisemastani olutarviosta, missä olen oluen saanut, niin yhden euron hyväntekeväisyyteen Ukrainan hyväksi. Näin ollen eipähän nämäkään saadut oluet ole enää ilmaisia ja pääsen samalla tekemään myös hyvää.

Oluiden arviointi ja olutblogin kirjoittaminen on minulle rakasharrastus ja se ei olisi minkään arvoista, jos en tekisi sitä rehelliseltä pohjalta.

Kippis ja Slava Ukraini!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *