3 Fonteinen Hommage

3 Fonteinen Hommage

Brouwerij 3 Fonteinen on yksi suosikkejani belgialaisista lambic-panimoista ja ylipäätänsä panimoista. Olen pariin otteeseen käynyt myös paikanpäälläkin tutustumassa panimoon. Kyseessä on ainut panimo, minkä oluita maistaessa tulee aina juhlallinen olo. Vaikka ei olisi aihetta juhlaan, niin tämän panimon oluen maistelu on jo itsessään oma juhlansa! Nyt otan heiltä maistoon useamman oluen, mitkä tulivat tänään 30.10.2023 myös Alkon tilausvalikoimaan. Sinne tuli kaikkiaan viisi Brouwerij 3 Fonteinen olutta ja ne kyllä kannattaa ottaa maistoon! Näistä kaikista tulen kirjoittamaan arvion tänne blogiin!

3 Fonteinen Hommage

Ensimmäisenä maistoon lähtee 3 Fonteinen Hommage. Kyseessä on sekoitus kirsikkalambicia (26 %) ja vadelmalambicia (74 %). Tämä olut on sekoite viidestä eri tynnyristä, ja niihin on mennyt yhdeksän o lutpanoa. Tässä oluessa on marja- & hedelmäpitoisuus 376 grammaa olutlitraa kohden eli reippaasti sitä on! Mallassuhde on 60 % ohramallasta ja 40 % mallastamatonta vehnää. Hommage on suodattamaton olut, mikä käy uudelleen spontaanisti pullossa. Maistettu pullo on N.71 – 19/20.

Vuonna 2005 3 Fonteinen perustaja Gaston Debelder kuoli. Hänen poikansa Armand Debelder kehitti Hommage -nimisen oluen muistoksi isälleen. Ensimmäinen erä pullotettiin 2007 ja vuodesta 2017 lähtien tämä olut on ollut yksi kausittaisista tuotteista.

3 Fonteinen Hommage

Olutarvio:

Mistä: Saatu. Jokaisesta saadusta oluesta, minkä arvioin lahjoitan Ukrainan hyväksi euron. Asiasta lisää tämän linkin takaa!

Pisteet: 40/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

3 Fonteinen Hommage

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *