Jaskan Olutvinkki 37 – Schneider Weisse TAP 5 Meine Hopfenweisse

Schneider Weisse TAP 5 Meine Hopfenweisse

Kesälomareissulta on palattu ja nyt takaisin blogikirjoittelujen pariin. Sehän on hyvä aloittaa yhdellä suosikkioluistani eli Schneider Weisse TAP 5 Meine Hopfenweissella. Tämän oluen olen arvioinut aivan ”äskettäin” eli 2015, joten olisikohan se korkea aika arvioida uudestaan? Vanha arvioni! Samalla olut nouseekin Jaskan Olutvinkiksi tällä viikolla ja se olisi jo 37. Jaskan Olutvinkki, minkä julkaisen.

Schneider Weisse TAP 5 Meine Hopfenweisse on olut, missä Brooklyn Breweryn panimomestari Garrett Oliver ja Schneider Weissen panimomestari Hans-Peter Drexler iskivät viisaat päänsä yhteen ja loivat reippaasti humaloidun vahvan vehnäoluen. Olut on kuivahumaloitu Hallertauer Saphir -humalalla.

Olen myös tehnyt tästä oluesta ruokaa, kun vuosia sitten valmistin TAP5BURGER -nimisen hampurilaisen. Linkki reseptiin on tässä!

Tällä oluelle myös parisen viikkoa sitten aloitin kesälomani ja silloin raapustelin alla näkyvän arvioni. Tämä on vähällä aikaa jo toinen Jaskan Olutvinkki samaiselta panimolta, mutta jos tekee hemmetin hyvää olutta, niin on kyllä paikkansa ansainnut. Tässä Jaskan Olutvinkki 34 ja se oli Schneider’s Bayrisch Hell.

Schneider Weisse TAP 5 Meine Hopfenweisse

Linkki kaikkiin Jaskan Olutvinkkeihin

Olutarvio:

Mistä: Ostettu Prisman Alkosta (Joensuu)

Pisteet: 42/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Schneider Weisse TAP 5 Meine Hopfenweisse

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *