Hangaround & Nobody Brewing 40250, Guten Nacht Slepen Tacht & So U R Bock?

Hangaround & Nobody Brewing 40250, Guten Nacht Slepen Tacht & So U R Bock?

Hangaround & Nobody on jo muutamaan otteeseen näkynyt blogissani ja jatkoa tulee nyt. Jyväskylälainen kotipanimo & kiertolaispanimo lähetti tuossa viikolla kolme olutta maistoon ja näitä on aina ollut mukava päästä maistamaan. Tämä johtuu pelkästään siitä, että tuotteet ovat olleet järestään loistavia.

Tämän kertainen olutsetti sisälsi kaksi olutta, jotka oli valmistettu Lohjalla UG Brewerylla. Yksi pulloista näyttäisi olevan sitten omaa tuotantoa. Ensimmäisenä otan maistoon oluen nimeltä 40250 ja tämä onkin aikaisemmin ollut minullakin maistossa. Nyt se on valmistettu kaupallisesti UG Brewerylla ja se onkin hieno juttu. Viimeksi kirjoitin tästä oluesta ” Nautinnollinen Pale Ale, joka pesee lukuisat kaupalliset Pale Alet helposti.” Nyt sitten päästään näkemään, että peseekö kaupallisena versiona muita kaupallisia?

Tuon jälkeen maistoon olut nimeltä Guten Nacht Slepen Tacht jossa käytetty uuden maailman humalia ja viimeisenä So U R Bock, joka on ”Triple Cherry Sour Bock Brewed With Oak Chips”

Tässä linkkejä aikaisempiin arvioihin:

Ja tästä vielä linkki suomalaiset kotipanimot tutuksi -juttuun.
Suomalaiset kotipanimot tutuksi – Hangaround & Nobody Brewing

Panimo: Hangaround & Nobody

Panimon sivut: www.hnbrewing.fi

Maa: Suomi

Hangaround & Nobody 40250

40250 on ” Heavily aroma- and dryhopped American Pale Ale With No Fishy Business”, jossa on käytetty humalaa n. 18 g/litra.

Tyyli: American Pale Ale

Voltit: 5,5 %

Humalat: Summit, Citra, Summer, Ekuanot ja Azacca

Fiilikset:
Hedelmäisen pehmeä ja aromikas tuoksu. Sitruksinen ja NEIPA -henkinen. Hivelee sieraimia.

Maussa hedelmät eivät niin pehmeitä, kuin tuoksussa. Verisgreippinen ja katkeruutta löytyy. APA, jossa kaikki palaset täydellisesti paikallaan. Virkistävä olut, joka jättää suuhun pyörimään greippisen sitruksisuuden. Loistavaa työtä ja aivan kaupallisten kärkiluokkaa.

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 4/5
Yleisvaikutelma: 14/20
Yhteensä: 38/50

 Hangaround & Nobody Guten Nacht Slepen Tacht

Tyyli: Pale Ale

Voltit: 5,6 %

Humalat: Galaxy, Motueka ja Waiti

Maltaat: Pale ale, kaura, munich, cookie ja cara plus

Fiilikset:
Yrttinen ja hieman karkeahko. Jotenkin tämä tuoksu jää puolitiehen kyselemään hedelmiä, eikä täysin puhdas.

Maussa ei tuoksun tapaisia virheitä. Tasapainoinen ja hedelmäinen olut, jota on helppo siemailla. Loppua kohti hieman maku hiipuu ja jää jotenkin kesken. Jälkimaku on olematon. Siinä missä 40250 oli hieno ja maistuva olut, niin tämä on vaan hyvin perustavaraa, joka ei jää mieleen.

Pisteet:
Tuoksu: 5/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 6/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 10/20
Yhteensä: 27/50

 Hangaround & Nobody / UG Brewery So U R Bock?

So U R Bock on UG Breweryn kanssa valmistettu yhteistyöolut. Triple Cherry Sour Bock eli kirsikkaa siis uutteena, marjoina ja kirsikkapuulla savustettua mallasta. Kattilahapatettu.

Tyyli: Aromisoitu Olut (HapanBock)

Voltit: 7,0 %

Fiilikset:
Tuoksu on melko mielenkiintoinen. Ensiksi tulee paahteisuutta ja mallasta, joka makeuden kautta siirtyy mehuisempaan suuntaan. Tuoksusta tulee mieleen Dr. Pepper -limonadi.

Ensimmäinen hörppy on hyvin outo kokemus. Outo siksi jos ei tietäisi tässä olevan happamuutta, niin olisin sanonut että onpas päässyt pahasti pilaantumaan tämä bock. Paahteisuutta, happamuutta ja niiden jälkeen mehumaista kirsikkaa. Marjaisuutta. Olen suuri bock -oluiden ystävä ja siinä tykkään perinteisestä suunnasta. Tässä kun tulee tuota happamuutta, niin suu ei oikein tiedä miten päin tässä pitäisi olla. Jos tykkää tummista maltaisista oluista, joissa happamuutta, niin tämä kannattaa maistaa. Hyvänmakuinen olut kun miettii mikä oluen ajatus on. Minä en vaan henkilökohtaisesti tällaisesta välitä.

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 6/10§
Suutuntuma: 2/5
Yleisvaikutelma: 10/20
Yhteensä: 28/50

Mistä: Saatu. Saatavuustiedot: www.hnbrewing.fi

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Kiitoksia taas kerran Hangaround & Nobody oluista. Tällä kertaa setti tarjosi loistavan APAn, helpon Pale Alen, jossa hiomista ja itselleni hankaluutta tarjoavan happaman Bockin. Kokonaisuutena mielenkiintoinen trio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *