Jaskan olutjoulukalenteri luukku 5 – Okhota Krepkoe (Охота Крепкое)

Okhota Krepkoe (Охота Крепкое)

5.12.2015 Jaskan olutjoulukalenterin luukun takaa paljastui venäläinen olut, jossa prosentteja 8,1 %. Nätit prosentit moneen hienoon oluttyyliin, mutta tällä kertaa oli kyseessä Malt Liquor. Tämä on itselleni tyylilaji, joka välittömästi tuo esiin kylmät väreet. Tälläkään kertaa ei riemun kiljahduksia tullut, kun tämän oluen jääkaappiini kannoin. No otetaanpas sitten syyniin.

Panimo: Bochkarev Brewery (Heineken)

Maa: Venäjä

Tyyli: Malt Liquor

Voltit: 8,1 %

Fiilikset:

Tuoksu on makean maltainen ja voimakkaan alkoholinen. Puistattaa 🙁

Maku on tulvillaan pistävää viinaa. Alkoholisuus on vahvaa ja häiritsee älyttömästi juomista. Kun pistävä viinan maku on hävinnyt suusta suuhun jää maistumaan vilja. Se kuitenkin kestää tolkuttoman pitkään suussa tuo viinainen maku.

Malt Liquor on tyylilajina sellainen, etten todellakaan ymmärrä miksi tällaisia on. Puistattava olutkokemus. Jos joku tyylilaji pitäisi hävittää kartalta, niin se olis tämä.


Pisteet: !!/50
(Pisteiden antaminen tällaiselle oluelle on kunnianloukkaus numeroita kohtaan!)

2 thoughts on “Jaskan olutjoulukalenteri luukku 5 – Okhota Krepkoe (Охота Крепкое)

  1. Voin myöntää että kerran olen ns. "vetänyt perseet" kyseisellä oluella, koska se oli halpaa ja sitä nyt vain oli sillä hetkellä kaapissa. 6kpl niitä meni ja ei se enään sen kolmannen jälkeen maistunut pahalle.. mutta illanpäälle tullut oksennus maistui pahalle ja se seuraavan päivän olotila.. hyi..

    Mutta nykyään en kyllä tuohon olueen koske edes pitkällä tikullakaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *