Panimoyhtiö TuJu Pukinkäristys Imperial Stout

Panimoyhtiö TuJu on jo kolmannen vuoden peräkkäin valmistanut Juomatalo Pikkulintua varten hieman muhkeamman jouluoluen. Aikaisemmin sieltä on tullut Kovempi Paketti ja Entistä Kovempi Paketti. Tällä kertaa olut on Pukinkäristys Imperial Stout. Kyseessä on 10 % vahva stout, missä ei ole lähdetty hakemaan niinkään jouluisilla mausteilla jouluolutta, vaan tehty klassisempi imperial stout. Panimon mukaan olut on moniulotteinen ja helposti juotava. Erityisen jouluista oluessa ei ole, kuin väri, prosentit ja etiketti. Olutta ei ole lähdetty tynnyrikypsyttämään ja lopputuloksen on tarkoitus olla paahteinen ja kuiva.

”Tänä jouluna on kuumat oltavat, kun Joulupukki tulee kylään! Ei tule kovia paketteja, ei tule pehmeitä paketteja. Risutkin loimuavat iloisesti. Koko perhe kutsutaan ilolla syömään, sillä possun sijaan pöydän täyttää perinteinen Pukinkäristys, joka lupaa mahan täyttävää mallasta, kahvista paahdetta, pehmeäitä suklaan aromeja ja viipyilevää täyteläisyyttä.”

Panimon kuvaus

Maistuu myös panimon taproomissa

Olutarvio:

Mistä: Saatu. Jokaisesta saadusta oluesta, minkä arvioin lahjoitan Ukrainan hyväksi euron. Asiasta lisää tämän linkin takaa!

Pisteet: 42/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

2 thoughts on “Panimoyhtiö TuJu Pukinkäristys Imperial Stout

  1. Moi,
   Tää oli kyllä itsellekin sellainen, mitä odottanut.
   Tynnyrikypsytettyjä ja Pastrystouteja on tullut niin paljon vastaan, että oikein kaipasi uutta imperial stoutia, missä vaan perusjuttuja.
   Toki tynnyrikypsät ja pastrytkin ovat hyviä, mutta kyllähän hyvä perusimppi on aina parempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *