Nokian Keisari Hazy Pale Ale

Tämä olut oli täysin kunnossa

Nokian Panimolta on tullut syksyn iloksi muutamia uutuuksia ja niistä ensimmäisenä maistoon Keisari Hazy Pale Ale. Tästä oluesta löytyy minulta kaksi erilaista arviota. Ensimmäinen maistamani olut vaahtosi melkoisesti lasissa ja muutenkin käyttäytyminen lasissa oli melko ”aggressiivista”. Toinen sitten käyttäytyi rauhallisemmin ja vaahtoaminen ei niin suurta. Oluet maistuivat hyvin erilaisilta, joten kirjoitin kummastakin arvion. Kumpikin näistä olivat juomakelpoisia, mutta reilummin vaahtoava ei ollut täysin kunnossa. Nuo arvioidut oluet olin saanut panimolta ja vaimo toi vielä yhden kaupasta. Se kaupasta tuotu oli samassa kunnossa, kuin toisena arvioitu eli täysin kunnossa!

Tässä oluessa nousee valtavasti kuplia pintaan ja vaahto nousee lopulta reilusti yli lasin reunojen.

Ei pidä tuomita liian nopeasti

Välillä vastaan tulee yksittäisiä oluita, mitkä eivät välttämättä ole täysin kunnossa, mutta ei kannata siitä iskeä panimoa täysin poikottiin tms. Kannattaa antaa uusi mahdollisuus, koska kaikille sattuu välillä virheitä. Jos joltain panimolta tulee vastaan olut, mikä on täysin pilalla, niin suosittelen olemaan suoraan panimoon yhteydessä. Sitä kautta myös pilalla olevat oluet saadaan nopeasti pois hyllystä, kuin se että kunhan vaan kavereille haukutaan jotain olutta/panimoa paskaksi.


”Hazy Pale Alen tuotekehitys kesti pitkään, ja saimme sen lopulta päivän makutrendeihin sopivaksi. Helppo juotavuus ja voimakas hedelmäisyys olivat avainsanoja tuotekehityksessä. Toivottavasti pääsimme maaliin siltä osin, sillä tuplahumaloimme Hazy Pale Alen runsaskätisesti Columbus, Citra, Mosaic ja Sultana- humalilla.”

Panimon kertomaa

Olutarvio:

Reilusti vaahtoava versio, missä valtava määrä kuplaa:

Pisteet: 28/50

Rauhallisesti käyttäytyvä olut:

Pisteet: 34/50

Mistä: Oluet saatu.

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *