Pien Webshop – Laatuoluita kotiovellesi!

Juttu tehty kaupallisessa yhteistyössä Pien Webshopin kanssa!

Suomessa oluen tilaaminen Internetin kautta kotiovelle on jo vuosia ollut sellainen asia, että harva edes tietää onko se laillista? Lyhyesti sanottuna: Kyllä on! Paitsi jos haluat tilata suomalaiselta pienpanimolta olutta, niin he eivät pysty täällä Suomessa lähettämään oluita suomalaisille oluenystäville. Ulkomailta voit tilata halvalla viinaa ja bulkkiolutta kotiovellesi, vaikka merikontillisen. Reilu meininki, etten sanoisi!


Tuosta yllä olevasta asiasta voisi kirjoittaa, vaikka loputtomiin, mutta se nyt ei ole tämän jutun pointti. Siirrytään suomalaisen alkoholilain kiemuroista iloisempiin asioihin. Jutun pointtina on tuoda esille olutverkkokauppa, missä valikoima on erittäinkin laadukas, mielenkiintoinen ja se tarjoilee koko ajan uutta. Kyseessä on Pien Webshop ja tein sinne itsekin ensimmäisen kerran tilauksen. Kuuden vuorokauden päästä minulle saapui 13 tölkkiä erilaisia herkkuja. Pien on olutverkkokaupallaan siitä harvinainen, että kyseessä on kotimainen toimija ja sen takia haluankin tuoda omassa blogissani heitä esille. Toki heidän oluet tulevat Virosta käsin, koska SUOMI ja se että 13 euron hintaiset vahvat imperial stoutit vievät koko maamme alkoholismin partaalle!

Lähiaikoina tulen kirjoittamaan jokaisesta tilaamastani oluesta arviot blogiini ja tuossa on alla lista niistä oluista. Laittelin siihen myös linkit oluisiin, jos joku Teistä haluaa sitten itsekin ottaa ne maistoon. Ruvetaanpas käymään tilausta läpi.

Kun tilaat oluita Pien Webshopin kautta ja laitat alennuskoodiksi: JASKANKALJAT osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan. Lahjakortteja tullaan arpomaan tilaajien kesken loppuvuoden 2022 ajan yksi kuukaudessa.

Tässä linkki Pien Webshoppiin!

Jaskan Pien Webshop-tilaus

Huom. 4.10.2022 klo 17.10 lisätty arvontakoodi Pien Webshoppiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *