Panimoyhtiö TuJu Vermont Ravit Lähtö #12

olut Panimoyhtiö TuJu Vermont Ravit

En ole koskaan käynyt raveissa, enkä ole myöskään mikään suuri hevosten ystävä, mutta tätä olutpurkkia avatessa ravit rupesivat minuakin kiinnostamaan. Maistelussa tällä kertaa on Panimoyhtiö TuJu Vermont Ravit Lähtö #12. Tässä neipassa humalina on käytetty Strata, El Dorado ja Idaho7 -humalia ja prosentteja löytyy 6,5.

Panimon sivuilta lainattua:

”Tujun tehtaan purkkilinjasto lähti laukalle ja uusi Vermont Ravit ravataan kerralla purkkiin! Tämä karvaopeleiden kokoontumisajo on versiona jo 12:s. Starttissa mukana satulaiset ja seksikkäät Strata, El Dorado ja Idaho7. Kavionkantoja kopsutteleva mehustelu on alkuun kuohkea ja ohjautuu aromiltaan kohti turpaa täyttävää ananas-passionhedelmämehua, melonia, mangoa, trooppista hedelmää ja sitrusta sekä viekoittelevaa kukkaisuutta.”

Panimo: Panimoyhtiö TuJu
Panimon sivut: https://www.panimotuju.fi/
Lisätietoja panimosta: Suomalaiset pienpanimot tutuksi – Panimoyhtiö TuJu
Maa: Suomi
Oluttyyli: New England IPA
Prosentit: 6,5 %
Humalat: Strata, El Dorado ja Idaho7

Olutarvio:

Yhteenveto: Alkaa mennä itsensä toistamiseksi tämä TuJun kehuminen, mutta muuta en voi tehdä, kun valmistavat näin hemmetin hyviä oluita. Olen tässä muutaman päivän keskittynyt tähän kyseiseen panimoon täällä blogin puolella ja monet blogini seuraajat ovat sanoneet Panimoyhtiö TuJun olevan Suomen paras panimo. Tuo on kova väite, mutta ei kyllä millään tavalla tuulesta tempaistu, mitä itsekin olen nyt heidän tuotteitaan maistanut. Yksi parhaita session ipoja, paras farmhouse ale ja nyt yksi parhaista neipoista. Hyvää tekemistä!

Mistä: Olut saatu. Saatavilla ainakin TuJun verkkonoutokaupasta

Pisteet: 40/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

olut Panimoyhtiö TuJu Vermont Ravit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *