Pien Olutjoulukalenteri 2019: Luukku 14 – Wylam Scenarios For Disruption

Wylam Scenarios For Disruption

Wylam Brewerylta on tullut parit oluet maistettua ja homma on niiden osalta ollut vakuuttavan kovaa tekemistä. Nyt lasiini kaatuu 3,4 % pale ale, joten katsotaan kuin hommat pelittää miedoilla prosenteilla.

Panimon sivuilta:

”SMALL PALE… A petit pale with big nuts! Using a base of extra pale Pilsner malt with a towering body building addition of Dextrin, rolled oats, flaked wheat and chit malt. Chinook and Mosaic in the kettle then a dry hop schedule of Columbus, HBC 342, Azzaca and Centennial bringing you all joooose expected from one of our IPAs.”

Panimo: Wylam Brewery

Panimon sivut: www.wylambrewery.co.uk

Maa: Englanti

Tyyli: American pale ale

Voltit: 3,4 %

Humalat: Citra, Chinook, Mosaic, Columbus, HBC 342, Azzaca ja Centennial

Fiilikset:
Tuoksu on pirteän sitrushedelmäinen ja sitruunankuorta tulee esille. Mustaherukan lehteä. Ei niin kevyen oloinen, mitä 3,4 % voisi kuvitella olevan.

Suussa pystyy tuntemaan oluen keveyden, mutta keveys ei ole häiritsevä. Soljuva ja sitrushedelmäinen. Mustaherukan lehdet heiluvat taustalla ja sitruunan kuori jää pyörimään suuhun. Kyllähän tältä panimolta taittuu nätisti myös tällainen kevyt pale ale ja harva pystyy näinkin nätisti rakentamaan makua näin mietoon bisseen.

Mistä: Saatu. Pien olutjoulukalenteri 2019

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Maista jos tykkäät kevyestä ja sitruksisesta juomasta.

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 14/20
Yhteensä: 34/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *