Nokian Keisari Micro IPA

Nokian Keisari Micro IPA

Nokian Panimolta tuli jonkun aikaa sitten vähäalkoholinen IPA. Olen täysvahvojen ipojen ystävä, mutta tämä on siltikin tervetullut uutuus Nokian Panimolta. Silloin tällöin on mukava pitkän pyöräilylenkin jälkeen juoda muutakin kuin pelkästään vettä ja tämä osuu siihen kuin nenä päänuppiin. Reilusti humaloitu mieto olut tarjoaa aivan eritason virkistyksen kuin lasillinen joensuulaista vettä, vaikka onhan meillä aika hemmetin hyvä vesi täällä.

Panimo: Nokian Panimo

Panimon sivut: www.nokianpanimo.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Session IPA

Voltit: 2,8 %

Katkerot: 60 EBU

Humalat: Columbus, Cascade ja Tradition. Kuivahumalat: Citra ja Wai-iti.

Maltaat: Pilsner, Pale Ale, Red Active, Dextrin ja Ruis.

Fiilikset:
Kevyt, sitruksinen ja liukuva.

Sitruksinen humalointi puree reilulla kädellä. Runkoa ei ole nimeksikään, eikä kyllä tarvitsekaan. Miedoksi olueksi erittäin toimiva jo pelkästään, että hinta on hyvin asiallinen ja purkin saa hakea noin 1,60 € hintaan. Ei tarjoa oikeiden ipojen makumaailmoja ja syvyyksiä, mutta mietojen oluiden joukossa yksi parhaista. Micro IPA on ollut jo useaan otteeseen lasissani. Moneen kertaan on tullut pyöräilylenkin jälkeen siemaistua purkillinen ja näin teen myös jatkossakin.

Mistä: Ostettu. S-Market Niinivaara (Joensuu)

Kuvausvekotin: Huawei Nova 3

Maista jos tykkäät miedoista oluista, tykkäät sitruksisesta reilusta humaloinnista. Tämä on sinun olut, jos käyt ajamassa pitkiä pyörälenkkejä ja kaipaat sen jälkeen jotain virkistävää juotavaa.


Pisteet:

En lähde pisteyttämään, koska pistetaulukko ei tuo tämän oluen kohdalla esiin sitä, että miten hyvä olut on. Pisteisiin nähden tämä olut on itselleni huomattavasti parempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *