Panimoyhtiö X Hefner Hefeweizen

Panimoyhtiö X Hefner Hefeweizen

Jyväskyläläisen Panimoyhtiö X:n hefeweizen on nimeltään Hefner ja heidän oluet eivät olekaan useasti vielä omassa lasissani vierailleet. Asiaa lähdetään korjaamaan tällä hefellä.

Tässä on panimo sivuilta lyhyesti kerrottuna panimon tarina:
”Panimoyhtiö X sai alkunsa ajatuksesta kokeilla oluen valmistusta ihan kotioloissa. Niinpä Lauri, Matias, Eero ja Mikko perustivat Whatsapp ryhmän nimeltä Panimo X. Olutsatamassa vuonna 2017 tavattiin vielä markkinointiguru Joonas  ja sieltä lähti liikkeelle idea omasta panimosta. Joku päivä meilläkin olisi Olutsatamassa omat oluet myynnissä.

Ensimmäinen tavoite toteutui kesäkuussa 2018 kun osallistuimme Olutsatamaan! Seuraava tavoitteemme oli saada oluemme kaiken kansan huulille eli ei muutakuin panimoa perustamaan. Panimo on nyt perustettu ja viralliset avajaiset pidettiin 2.2.2019! Tällä hetkellä tuotamme olutta itse rakenneltulla 1000 litran järjestelmällä. Lähiaikoina avaamme panimon yhteyteen myös panimokaupan, josta pääsette ostamaan paikallista olutta suoraan panimolta.”

Panimo: Panimoyhtiö X

Panimon sivut: www.panimoyhtiox.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Hefeweizen

Voltit: 5,0 %

Katkerot: 10 EBU

Fiilikset:
Banaaninen ja vehnäinen tuoksu. Makeahko ja purukuminen. Toimivaa perushefelinjaa.

Banaanivoittoinen vehnäolut, joka on kokonaisuutena melko kevyt. Hyvin perus Hefeweizenhän tämä on, eikä erotu saman tyylilajin edustajista millään tavalla. Oluessa itsessään ei ole mitään vikaa ja tällaista juo mielellään, mutta näitä löytyy samanlaisia oluita myös huomattavasti edullisemmallakin.

Mistä: Saatu panimolta

Kuvausvekotin: Huawei Nova 3

Maista jos tykkäät helposti lähestyvästä vehnäoluesta ja banaanisuus toimii sinulle.

Pisteet:
Tuoksu: 6/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 6/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 11/20
Yhteensä: 30/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *