Jaskan suosikkiolut Vol.2

Vuosi 2019 aloitetaan jutulla, jossa kerron oman suosikkiolueni. Vuonna 2014 julkaisin täällä olutblogissani jutun, jossa ensimmäisen kerran paljastin oman suosikkiolueni. Silloin kerroin suosikkini olevan Weihenstephaner Hefeweissbier. Kyseinen olut on edelleenkin yksi suosikkejani, mutta olen tässä jo pidemmän aikaa kääntynyt yhden toisen oluen puoleen. Tämä olut on vuosikausia ollut mukanani ja sen suuntaan käännyn usein, koska tiedän saavani varman ja mahtavan olutkokemuksen jokainen kerta. Kyseinen olut on tarjonnut nautintoja aivan olutharrastukseni alusta lähtien ja on yksi ensimmäisiä olutarvioita, joita olen blogissani kirjoittanut. Tässä arvio elokuulta 2012. Kyseinen olut on sellainen, mikä toimii vuodenajasta ja kellonajasta riippumatta, milloin tahansa.

Tässä linkki aikaisempaan suosikkiolueeni paljastukseen!

Jaskan suosikkiolut on  
Fuller’s ESB!!!

Jaskan fiilikset:
Tuoksu- ja makumaailma ovat täydellistä tasapainoa. Tuoksussa tulvii esille karamellista toffeisuutta, tummaa kypsää hedelmää ja brittipuuta. Maku on pehmeän toffeinen, sulava liikkeinen ja sopivan katkera. Hedelmäinen ja mallasleipäinen olutnautinto, joka kerta toisensa jälkeen tarjoaa elämyksen.

Fuller’s on myös panimona yksi suurimpia suosikkejani ja heiltä ei kyllä huonoja oluita tarvitse odottaa. Haaveissani onkin joskus käydä panimolla vierailulla.

Mikä on sinun suosikkioluesi?

One thought on “Jaskan suosikkiolut Vol.2

  1. Fuller'sin ESB on kova, täytyy myöntää. Kotimaisista oluista on jäänyt yksi erityisesti mieleen ja se on Pyynikin Bourbon barrel aged imperial stout, se kyllä räjäytti tajunnan ja oli ikimuistoinen ensikohtaaminen.
    Ulkomaisista kovan säväyksen on tehnyt Schneider Weissen Tap 4 MeinGrunes. Siinäpä pari ainakin mitkä itselle kolahtanut kovaa. Toki monia muitakin löytyy, mutta nämä nyt alkuun ja eikun uusia makunautintoja metsästämään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *