Cervisiam Toxic Alevenger

Cervisiam Toxic Alevenger

Nyt jos koskaan oluttölkin ulkoasu iskee silmääni valtavalla voimalla ja positiivisella sellaisella. Toxic Avenger -elokuvat olivat lapsuudessa sellaisia, joita tuli katsoa jopa ehkä vähän salaakin. Kyseinen hahmo oli aivan suurin suosikkini kaikista sankarihahmoista mitä lapsuudessani oli. Löytyi minulta myös Toxic Avenger -actionfiguurikin, joka usein antoi kunnolla kuonoon Turtleseille, Batmaneilla, Prätkähiirillä ym. hahmoille. Nyt arvioinnissa olevaa olutta koristaa tämä kyseinen kulttihahmo ja oluen nimikin Toxic Alevenger myötäilee samaa teemaa. Oluen takana on norjalainen panimo nimeltään Cervisiam Bryggeri.

Panimon sivuilta:
”Our tribute to campy 80s movies and Troma, the world’s worst film producer. A light, easy-drinking and fresh pale ale, hopped rigorously with citra and mosaic. A bit of peach is added after primary fermentation as a typical Cervisiam twist.”

 
Panimo: Cervisiam Bryggeri

Panimon sivut: www.cervisiam.no

Maa: Norja

Tyyli: American Pale Ale

Voltit: 6,0 %

Fiilikset:
Tuoksu on pehmeä trooppisen hedelmäinen ja hivenen sitruksinen. Aromit menevät hyvin hedelmät edellä, eikä mallasosastolta paljoa kuulu mitään. 

Makumaailma menee pehmeys edelle tuoden mukavat annokset trooppisia hedelmiä suuhuni. Aromikas makunautinto, jossa humalaa on mutta ei hyökkäävästi. Hyvää balanssia alusta loppuun. Mehuisa. Omaan makuuni loistava hedelmäinen APA, joka ei ole kaukana nykyhetken trendia oli NEIPAa.

Mistä: Saatu.

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 15/20
Yhteensä: 38/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *