RPS Brewing Rock An Allday, Everyday Lager

RPS Brewing Rock An Allday, Everyday Lager

Kivi-Paperi-Sakset on kaikkien tuntema peli, jolla itsekin olen melko suuria asioita ratkonut elämäni aikana. RPS Brewing Kuopiosta on ottanut tämän pelin panimonsa teemaksi ja mielestäni ovat onnistuneet siinä ainakin näin visuaalisella puolella loistavasti. Nyt sitten otetaan testiin se toinen puoli eli oluet ja maistoon Rock, joka on tässä ensimmäisessä painoksessaan kuivahumaloitu Vaalea Lager. Panimo valmistaa oluita kaikkiin pelin kolmen symbolin alle ja tämä kivi on se kaikkein helpoiten lähestyttävä. Tähän Rock -olutperheeseen on tullutkin äskettäin toinenkin kivi, josta lisää vielä tämän viikon aikana.

Tämä olutarvio on osa RPS Brewing -teemaviikkoa, jossa julkaisen seuraavan viiden päivän aikana joka päivä yhden arvion panimon oluista.

Panimo: RPS Brewing

Panimon sivut: www.rpsbrewing.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Premium Lager

Voltit: 4,7 %

Fiilikset:
Puhdas viljainen tuoksu, jossa aromaattisen humalan tuulahdus. Ei mitään turhaa, vaan virheetöntä tekoa.

Raikas viljainen olut, jossa kukkaniittyä ja humalan puolelta aivan pieni nätti sivallus. Tasapainoinen ja laadukas virkistävä Lager-olut, jota juo oikein mielellään. Kesän lähestyessä näitä nautiskelee mielellään. Jos panimo tekee näin hyvän 4,7 % Vaalean Lagerin, niin silloin asiat ovat loistavasti. Laatua suoraan Kuopiosta!

Mistä: Saatu panimolta

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 13/20
Yhteensä: 35/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *