Jaskan Pien olutjoulukalenteri 2017: Luukku 7 – Hailuodon Panimo Markkinaolut

Hailuodon Panimo Markkinaolut

Luukku numero seitsemän tarjoili itselleni panimon, jonka tuotteita en olekaan aikaisemmin päässyt maistamaan. Nyt asia korjataan maistamalla Hailuodon Panimon Markkinaolut. Kävin katsomassa panimon Internetsivuja ja siellä kerrottiin, että Hailuodon Panimo on Suomen ainoa luomupanimo.

Panimon sivuilta:
”Markkinaolut on maltainen laakeri, johon on käymisen aikana lisätty aromihumalaa, joka tuo mieleen syksyn maut ja tuoksut.

Tyypillinen saksalainen kansanjuhlaolut. Pantu varta vasten Hailuodon Siikamarkkinoita ja muita syksyn pirskeitä varten. Täydellinen nautittavaksi ystävien kanssa sadonkorjuun kunniaksi. Kekri tulla saa!”

Panimo: Hailuodon Panimo

Panimon sivut: www.hailuodonpanimo.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Premium Lager

Voltit: 4,7 %

Humalat: Hersbrucker Pure, Hallertau Perle ja kylmähumalointi: Smaragd, Mandarina Bavaria, Cascade

Maltaat: Münich, Pilsner, Cara Hell, Pale Ale

Fiilikset:
Tuoksusta tuulahtaa esiin viljaisuutta. Ruohoisuutta ja makeaa maltaisuutta. Hieno tuoksu, jossa ei mitään turhaa ja kaikki tulee, niin puhtaasti esiin.

Makumaailma on pehmeän maltainen ja loppuliuku hivenen ruohoinen. Kevyt sitruksisuus ja yrttisyys mukana menossa. Suuhun jää pyörimään raikas yrttinen tuulahdus. Premium Lager joka tarjoaa valtavan määrän hienoja makuja. Tässä on olut, jossa on kaikki palaset osuneet täydellisesti kohdalleen. Loistava Lager!!

Hailuodon Panimon oluita pitää kyllä ehdottomasti päästä maistamaan lisää, koska tämä ensimmäinen nosti riman erittäin korkealle. Yksi parhaita Premium Lagereita / Vaaleita Lagereita erittäin pitkään aikaan ja kaiken tämän ovat vielä saaneet mahtumaan markettivahvuiseen lageriin. Hattu päästä!

Mistä: Saatu Pien -olutkaupalta

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 4/5
Yleisvaikutelma: 15/20
Yhteensä: 39/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *