Fat Lizard Rib Tickler Rugby Lager

Fat Lizard Rib Tickler Rugby Lager

Sitten ensipuraisu Fat Lizard Brewingin aromitölkkeihin ja se aloitellaan Rib Tickler Rugby Lagerilla. Tämä tölkkimalli poikkeaa normaalista tölkistä sillä, että siitä irtoaa koko kansi irti. Idea on hauska, mutta itse kuitenkin juon 99 % oluistani lasista. Lopuissa yhdessä prosentissa sitten pakkauksella ei niinkään ole väliä.

Fat Lizardilta on tullut myyntiin useita tölkkejä, jotka maitokaupassa kokoa 0,44 l. Sitten on myös tullut 0,25 litran tölkkejä heidän vahvemmista tuotteista. 0,25 litran tölkki ajatuksena toimii jossain vahvassa Imperial Stoutissa ja muissa vahvoissa oluissa. Lihavalla liskolla on noissa ”lasten” tölkeissä 5,4 %, 6,5 % ja 8,0 % oluet. Itselle ajatuksen tasolla kasipinnainen pikku tölkkiin, mutta noita miedompia (APA ja IPA) vetäisen mielellään vaikka sen puolisen litraakin. No ei se koko, vaan miten sitä käytetään.

Otetaanpas eka tölkki testiin ja jossain vaiheessa muiden kimppuun.

Panimo: Fat Lizard Brewing Co.

Maa: Suomi

Tyyli: Premium Lager

Voltit: 4,7 %

Fiilikset:

Tuoksussa kevyttä viljaa ja sitruksisuutta. Tölkin ulkopinta haisee, kun tölkistä käsin nuuhkii (etiketin liima?) Ei ainakaan tuoksun perusteella ns. ”aromitölkki” anna hyviä aromeja.

Makumaailmaan tölkin ulkopinta ei pääse tarttumaan. Kirpsakan sitruksinen, viljaisa ja kevyen sutjakka janojuoma. Mainio Lager tyylikkäässä ulkokuosissa ja erikoisella avausmekanismilla toimii hyvin. Tuoksu pettymys, mutta muuten osuu kokonaisuus maaliin.

Mistä: Pien Olutkauppa (Helsinki)

Kuvausvekotin: Xiaomi Mi Max puhelin

Pisteet (arvioitu suoraan tölkistä):
Tuoksu: 5/10
Ulkonäkö: ?/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 12/20
Yhteensä: Jätetään pisteet laskematta yhteen, kun eipä tuosta oluesta paljon näkynyt.

2 thoughts on “Fat Lizard Rib Tickler Rugby Lager

  1. Tämä tuote on kyllä kuvattua huomattavasti parempi. Menee itsellä kärkikahinoihin.

    1. Tölkistä suoraan ei päässyt ainakaan oikeuksiinsa. Ensi kerralla maistan lasista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *