Jaskan suosikkipaikat Helsingissä!

Kuva: Pyry Hurula

Helsingissä tulee käytyä muutaman kerran vuodessa ja tässä on vähitellen ruvennut löytymään ne omat suosikkipaikkani, joissa kerta toisensa jälkeen tykkään viettää aikaani. Noiden paikkojen lisäksi pyrin myös kokeilemaan aikaisemmin itselleni tuntemattomia paikkoja. Ajattelin tässä postauksessa listata ne paikat, jotka ovat suosikkejani. Lähdetäänpäs käymään listaa läpi.
—–

”Jaskan olohuone”
Black Door
Kaisaniemenkatu 4
Kommenttia:
Black Door on evakossa uudessa osoitteessa, mutta fiilis on tullut mukana. Kyseessä on allekirjoittaneen suosikki olutravintolani Helsingissä. Hanassa aina Real Alea ja hanavalikoimassa lukuisia omia suosikkioluitani. Joka kerta, kun suuntaa kyseiseen paikkaan, niin ekaksi Riilihana testiin ja sitten ravintolan omaa olutta eli Malmgård Black Door H.O.D.A.
Lisätietoja nettisivulta

Fuller’sin Realia 🙂
H.O.D.A.

”Brittioluita ja futista”
Angleterre
Fredrikinkatu 47
Kommenttia:
Itse rakastan brittioluita ja jalkapalloa, joten miten en rakastaisi Angleterrea? Real Alea ja brittiklassikoita hanassa. Aitoa brittipubifiilistä parhaimmillaan.
Lisätietoja nettisivulta

Malmgård Proto #15 Real Ale

Klassikkoa hanasta!

 

”Iltapalaburgeria”
Gastropub Stone’s
Keskuskatu 4
Kommenttia:

Maistuvia burgereita ja aina hyvää hanassa. Stone’s on se paikka, jonne yleensä ilta päättyy. Ystävien kesken istumaan vielä parille tuopille ja burgeria naamariin.
Lisätietoja nettisivulta

Jaskan vakkari eli Black’n Bleu Burger

”Timanttisin hana- ja pullovalikoima”
Sori Taproom
Vuorikatu 16
Kommenttia:

Loistavia hanaoluita ja pullovalikoima aivan sieltä parhaasta päästä. Jos haluaa maistaa jotain mitä ei ole koskaan maistanut, niin se löytyy Sori Taproomin jääkaapista. Hanavalikoimassa Sori Brewingin laatuoluiden kaverina oluita ympäri maailmaa ja kaikkia yhdistää yksi sana: laatu! Tähän päälle kun vielä suussa sulava valikoima ruokia, niin paketti on valmis.
Lisätietoja nettisivulta

Parhautta!
”Suomen laajimpia olutvalikoimia”
Oluthuone Kaisla
Vilhonkatu 4
Kommenttia:

Kaislan olutvalikoima on varmasti yksi Suomen laajimmista, joten aina löytyy joku maistamaton herkku. Hanavalikoima on myös laajimpia maassamme. Olutravintoloiden klassikko!
Lisätietoja nettisivulta

”Omia oluita ja loistavaa ruokaa”
Il Birrificio
Fredrikinkatu 22
Kommenttia:

Panimoravintolan omia oluita hanassa ja brunssi aivan sieltä parhaasta päästä. Viihtyisä panimoravintola, johon tulen palaamaan uudestaan ja uudestaan.
Lisätietoja nettisivulta

Birri’s Sausage

”Paras olutkauppa”
Pien
Ateneuminkuja
Kommenttia:

Suomalaisten pienpanimo-oluiden ykkösmesta! Pien on pieni ja sympaattinen olutkauppa, jonka hyllyt pursuavat suomalaisten pienpanimoiden tuotteiden lisäksi tarkkaan valittuja loistoyksiköitä ympäri maapalloa. Asiantunteva asiakaspalvelu takaa, että et tule poistumaan liikkeestä tyhjin käsin ja huonolla mielellä.
Lisätietoja nettisivulta

Lihavaa liskoa


Tässä oli muutamia meikäläisen suosikkapaikkoja Helsingissä. Lista voi vielä päivittyä, kun tulee aikaisemmin vierailtuja paikkoja mieleen ja tulee uusia paikkoja koettua. Mitkä ovat muuten sinun suosikkipaikkojasi Helsingissä ja mihin kaupunkiin pitäisi seuraavaksi lähteä tutustumaan?

One thought on “Jaskan suosikkipaikat Helsingissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *