Pyynikin Juti #7

Pyynikin Juti #7

KalPa voitti 1. finaalin!!!!
Ja sitten olutarvioon…

Jääkiekon SM-Liigan ratkaisuhetket ovat käsillä ja siellä pelaavat Tampereen Tappara ja oma suosikkini Kuopion KalPa. Asustelin noin seitsemän vuotta Kuopiossa ja silloin KalPa vei sydämeni. Aika paljon tuli käytyä pelejä katsottua ja Joensuunhun muuton jälkeen luonnollisesti pelit paikan päällä ovat jääneet vähemmälle, mutta Kilpisydän jäi. Se siitä jääkiekosta ja nyt mennään arvioimaan Tappara-legenda Timo ”Juti” Jutilan nimikko-olut. Maitokauppamuottiin valettu Juti #7 on Nääshvilleläisen Pyynikin Käsityöläispanimon tuotos.

Panimo: Pyynikin Käsityöläispanimo

Maa: Suomi

Tyyli: American Pale Ale

Voltit: 4,7 %

Fiilikset:

Tuoksu on hyvin erikoinen. Hieman sellainen tölkkiherkkusienenliemi tulee esiin. Muuten tuoksussa ei ole kuin sitrushedelmiä. Tuoksu ei kyllä tässä Jutissa toimi. Maun odotusarvo tippui melkoisesti tuoksuttelun aikana.

Maultaan tarjoilee ainoastaan sitrusta. Outoa tunkkaisuutta ja vichymäinen meininki. Maultaan hieman tuoksua parempi, mutta kuitenkin oluena melko kehno ja yksipuolinen. Huomioitavaa tässä on se, että vaikka tämä olisi ollut Sami Kapasen nimikko-olut, niin sillä ei olisi vaikutusta. Tässä arvioitiin olut eikä joukkuita/pelaajia.

Mistä: Ostin K-Citymarket Sellosta (Espoo)

Pisteet:
Tuoksu: 4/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 5/10
Suutuntuma: 2/5
Yleisvaikutelma: 8/20
Yhteensä: 22/50

One thought on “Pyynikin Juti #7

  1. Vaikka Pyynikki-uskovainen olenkin, niin Juti oli minustakin pettymys. Eikä edes karvas sellainen, vaan lähinnä mauton. Ehkä maku on yritetty sovittaa lager-kansan suuhen jotenkin sopivaksi, mutta mielestäni siinäkään ei nyt onnistuttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *