Ruosniemen Lomittaja 4,7 %

Ruosniemen Lomittaja 4,7 %

Saison on oluena sellainen, joka hyvin tehtynä toimii myös maitokauppojen alkoholiprosenttirajan alla ja tämä Ruosniemen Panimon 4,7 % Lomittaja siinäkin suunnassa herättää kiinnostusta. Kevyt Saison on mitä parhainta riivittävää juomaa lämpöisenä kesäpäivänä. Hyvää tässä jo ennen maistelua on huomata, ettei tällä ole lähdetty mihinkään kikkailulinjalle, vaan suoraviivaisesti kohti maalia. Lomittaja ei ole lähtenyt lypsämään lehmän utareista pihalle mansikkapirtelöä, vaan aitoa maitoa! Outo ajatusleikki, mutta sillä mennään.

Panimo: Ruosniemen Panimo

Maa: Suomi

Voltit: 4,7 %

Tyyli: Saison

Fiilikset:
Tuoksultaan virkistävä, hedelmäinen ja kevyen hiivainen. Tausta tarjoaa reilua mausteisuutta ja yrttejä.

Virkistävä nätisti kurkkuun soljuava Saison. Niin kuin alussa mainitsin, että hyvin tehtynä toimii myös alle 4,7 % ja tämä on juuri sellainen toimiva tapaus. Kevyt muttei vetinen. Maussa reilusti hiivaa, mutta kuitenkin Lomittaja pysyy hyvinkin raikkaana.

Beer Hunter’s Mufloni Saison De Randonneur 4,5% on loistava maitokauppaSaisoni ja nyt toinen porilainen panoporukka iskee vähintäänkin yhtä hyvän samaan sarjaan. Porilaisilta taittuu näppärästi nämä maitokauppavahvuiset Saisonit. Tämän lisäksi yli 4,7 % ovat maamme kärkeä eli porilaiset Saisonit kannattaa poimia talteen olkoon prosentit mitä luokkaa tahansa. Lomittajaa tullaan näkemään ainakin allekirjoittaneen taloudessa tänä kesänä.

Mistä: Saatu panimolta

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 15/20
Yhteensä: 37/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *