Maku Brewing Amorphis Lager From The Thousand Lakes

Maku Amorphis Lager From The Thousand Lakes

Maku Brewingin ja Amorphis –yhtyeen yhteistyö saa jatkoa, kun vähitellen kauppojen hyllyihin rupeaa ilmestymään Amorphis Lager From The Thousand Lakes. Aikaisempi yhteistyöolut oli ns. etikettiolut, mutta nyt nämä kaksi omien alojensa taitajaa iskevät oluthyllyihin aivan oman oluen. Sain oluen maistettavaksi ja onhan se hienoa päästä maistamaan oman suosikkiyhtyeen olutta. Amorphis on yhtyeenä ollut jo vuosia oma suosikkini, joten eikun musiikki soimaan ja olutta lasiin!

Netistä kaivettu Esa Holopaisen kommentti:
”Bändioluthan ei ole tässä maassa kovinkaan uusi juttu, mutta kun tuote on hyvä ja sen voi ylpeänä allekirjoittaa niin miksipä ei. Amorphiksen leirissä ei yleensä olla tuoppiin syljeskelty, joten idea Maku Brewingilta otettiinkin suurella mielenkiinnolla ja hartaudella vastaan. Nimensä mukaisesti Maku Brewingin tuotelinjauksessa on panostettu makuun, maltaita ja raaka-aineita säästelemättä”

Panimo: Maku Brewing

Yhtye: Amorphis

Maa: Suomi

Tyyli: Premium Lager

Voltit: 4,6 %

Fiilikset:

Tuoksultaan puhdas ja simppeli. Viljapeltoa ja pieni ruohoinen tuulahdus. Yrttisyyttä taustalla.

Makumaailma on tuoksuun nähden huomattavasti terävämpi. Humalointi pureutuu ikeniin. Siellä on sitruksista hedelmäisyyttä ja ruohoisuutta. Yrttinen humalointi tuo lisää ulottuvuutta makuun, eikä tämä todellakaan jää sellaiseksi ns. perusbulkkibändiolueksi, joita kaupanhyllyt pursuavat. Viljainen fiilis taustalla. Virkistävä terassi-, sauna- ja janojuoma. Toimiva maitokauppalager. Juotavuus kunnossa ja näitä pystyy nätisti napsauttamaan naamariin useammankin, kun kuuntelee yhtyeen tuotantoa läpi.

Mistä: Saatu panimolta. Saatavuus: 21.11.2016 alkaen hyvin varustelluissa K-ketjun päivittäistavarakaupoissa sekä olutravintoloissa ympäri Suomen.

Pisteet:
Tuoksu: 6/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 11/20
Yhteensä: 31/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *