Pyynikin Papabeers Ruby Jazz Ale Special Edition

Pyynikin Papabeers Ruby Jazz Ale Special Edition

Olutopas.info – Arvio 

Ruby Jazzin perusversio on kyllä omaan makuuni ollut erittäin mainio maitokauppavahvuinen olut ja sitä tulee ostettua aina, kun vaan sattuu vastaan tulemaan. Nyt maistossani prosenteiltaan yli maitokaupparajan heiluva olut, joka kuuluu Papabeerssin valikoimaan ja tottelee nimeä Ruby Jazz Ale Special Edition. Prosenttaja tässä on perusversion 4,7:sta nostettu 5,3:seen. Muuta eroa tietääkseni ei ole (saa korjata jos olen väärässä).

Panimo: Pyynikin Käsityöläispanimo

Maa: Suomi

Tyyli: Amber Ale

Voltit: 5,3 %

Katkerot: 50 EBU

Fiilikset:
Kuohkeaa vaahtoa neljä sormellista ja vaahto ei häviä oluen pinnalta millään. Tuoksussa vahvaa marjaisuutta ja vahvaa katkeroa. Paahteisuuttakin on havaittavissa ja hieman pistävä tuoksu.

Maultaan greippisesti humaloitu ja marjaisa olut, josta ei kyllä nyt oikein saa irti. Hieman jopa sekava. Mielestäni maitokauppavahvuinen versio oli huomattavasti parempi. Maku on jotenkin tuoksun tavoin pistävä.

Kyllä/Ehkä/Ei: Ei. Mieluummin imeskelen maitokauppa Rubya

Mistä: Sain panimolta

Tilanne: Tein pieniä asennuspuuhia kotosalla ja kun olin saanut eteiseen hyllyn asennettua, niin kaivoin jääkaapista tämän oluen palkinnoksi. Asetin oluen hyllyyn, joten tuli testattua, että hylly kestää vähän painoa ja oli myös melko suorassa 🙂

Pisteet:
Tuoksu: 5/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 5/10
Suutuntuma: 2/5
Yleisvaikutelma: 12/20
Yhteensä: 28/50

Kolme sanaa: Maitokauppavahvuinen on parempi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *