Spiegelau uutuus! American Wheat Beer/Witbier -olutlasi ja kilpailu!

Spiegelau American Wheat Beer/Witbier

Spiegelau olutlasit löytyvät jo melko monelta olutharrastajalta ja nyt tähän lasisarjaan on tullut lisäystä. Spiegelaun uutuus on American Wheat Beer/Witbier –lasi. Olutlasi on valmistettu yhteistyössä Michigan –lähtöisen Bell’s Breweryn kanssa. Uutuuslasi on tarkoitettu amerikkalaisten- ja belgialaisten vehnäoluiden nauttimiseen.

Jaskan kommentit lasista:
Ensimmäisenä tästä lasista tuli mieleen Alkostakin saatava Glencairn -viskilasi, mutta tarkemman tarkastelun jälkeen huomaa, että viskilasin suu avautuu enemmän ulospäin. Tämä olutlasi sitoo hedelmäiset aromit lasin sisään ja tuoksu tulee sieraimiin erittäin vahvasti. Nopealla testauksella voisikin sanoa, että pätevän tuntuinen olutlasi ja näissä Spiegelaun laseissa itseäni kiehtoo eniten näiden lasien kestävyys (muutaman kerran tullut kunnolla kolautettua, eikä hajoa) ja lasien ohuus.

Eiköhän sitten pistetä yksi setti näitä laseja jakoon.

Kirjoita olutarvio 
ja 
voita 
4 kpl Spiegelau American Wheat Beer/Witbier -olutlaseja!

Kuinka voit voittaa American Wheat –lasit?
Kirjoita olutarvio yhdestä amerikkalaisesta tai belgialaisesta vehnäoluesta ja ota valokuva tästä oluesta. Lähetä ne minulle sähköpostiin jaska(ät)jaskankaljat.fi. Liitä sähköpostiin myös yhteystietosi mahdollista palkintoa varten. Tulen valitsemaan parhaan arvion ja julkaisemaan sen blogissani. Tätä varten kerro myös nimimerkki tai nimi, jota voi arviossa käyttää.

Käyttäkää mielikuvitustanne ja kirjoittakaa arvio, joka tulee erottumaan lukuisista muista. Se mikä osuu parhaiten omiin mieltymyksiini tulee voittamaan lasipaketin itselleen. Huom. kilpailuun saa osallistua kuka haluaa. Sillä ei ole väliä olitko olutlblogisti, ystäväni tai kuka tahansa. Kaikki arviot tulen käsittelemään puolueettomasti. Joten eikun olutta valitsemaan ja runosuoni kukkimaan!

Arviota voit lähettää 31.3.2015 klo. 23:59 asti ja voittajan tulen julkaisemaan parin päivän sisällä tuosta.
 —

http://www.decanter.fi/

One thought on “Spiegelau uutuus! American Wheat Beer/Witbier -olutlasi ja kilpailu!

  1. Aivan täyttä paskaa nämä Spiegelaun stout lasit ainakin. Kuivasin hellästi lasin reunaa ja hajosi tuhannen pillun päreisiin koko vehje. Hinta/laatu suhde perseestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *