Saimaan Juomatehtaan kevään 2015 uutuudet

Saimaan Juomatehdas tuo maitokaupan puolelle neljä uutuusolutta, joiden jakelu on alkanut tällä viikolla. Arviota blogin puolelle on tulossa myöskin lähiaikoina. Katsotaan pikaisesti mitä on luvassa.

Huom. Alla olevat kuvaukset ovat panimon nettisivuilta kaiveltu.

Saimaan Juomatehtaalta tulee uusi tuoteperhe nimeltä Saimaa ja siihen tulee heti alkuun kaksi olutta.

Saimaa Vaalea Lager
4,5 %
Vaalea Lager
Humalat: Chinook, Cascade, Citra ja Columbus
Panimon kuvaus: Saimaa Vaalea Lager on suodatettu kullankeltainen ja raikkaan hedelmäinen täysmallasolut. Pohjahiivaoluen pehmeän maltainen maku syntyy kotimaisilla pelloilla kasvaneista ohra- ja vehnämaltaista. Helposti nautittavan ja keveän makunautinnon viimeistelevät amerikkalaiset humalalajikkeet.

Mikkelissä luonnonkauniin Saimaan rannalla valmistettavat Saimaa-oluet syntyvät vuosisataisia olutperinteitä vaalien ilman lisä- ja säilöntäaineita.


Saimaa Blonde Ale

4,5 %
Blond Ale
Panimon kuvaus: Saimaa Blonde Ale on suodatettu kullankeltainen ja keveän hedelmäinen täysmallasolut. Pintahiivaoluen samettinen maku syntyy kotimaisilla pelloilla kasvaneista ohra- ja vehnämaltaista. Helposti nautittavan ja raikkaan makunautinnon viimeistelevät amerikkalaiset humalalajikkeet.

Mikkelissä luonnonkauniin Saimaan rannalla valmistettavat Saimaa-oluet syntyvät vuosisataisia olutperinteitä vaalien ilman lisä- ja säilöntäaineita.

Brewer’s Special –olutsarja saa uuden tulokkaan Red Alen ja IPA:n kaveriksi ja uusi tulokas on Belgian Wheat. Siitä lisää alla.

Brewer’s Special Belgian Wheat 4,7 %
4,7 %
Belgityylinen Ale
Panimon kuvaus: Brewer’s Special Belgian Wheat on suodattamaton ja oljenvaalea pintahiivaolut, jonka tuoksussa ja maussa on kevyttä maltaisuutta, mausteisuutta sekä hedelmäisyyttä. Oluen tasapainoinen runko syntyy kotimaisista vehnä- ja pilsnermaltaista. Amerikkalaiset Cascade- ja Columbus-humalat sekä pomeranssi ja korianteri viimeistelevät hennon mausteisen sekä raikkaan makunautinnon.

Näiden lisäksi maitokauppojen hyllyihin saapuu varmasti huomiota herättävä oluttölkki.

Kekkonen Keskiolut
4,2 %
Wiener/tumma lager (ihan vaan heittona laittelin)
Panimon kuvaus: Kekkonen Keskiolut on suomalaisen oluenvalmistuksen taidonnäyte. Oluessa yhdistyvät perinteinen laatu, maku ja ammattiosaaminen. Kuparinpunertava ja suodatettu pohjahiivaolut valmistetaan käsityönä parhaista maltaista ja humalista. Täyteläinen Kekkonen Keskiolut vaahtoaa lasissa kuin Saimaan kanava.

Tällaisilla eväillä Saimaan Juomatehdas lähtee kevättä ja kesää kohti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *