Hartwall Royal Cargo Beer Mix – Olut ja siideri samassa purkissa

Otin maistoon juoman nimeltä Royal Cargo Beer Mix, jossa on yhdistetty olut ja siideri. Ajatuksena ei mikään makuhermoja kutkutteleva yhtälö, mutta pitäähän sitä kaikenlaista kokeilla. Tämä uutuus tuote on Hartwallin valmistama ja on kehitetty, koska ”erityisesti nuoret aikuiset kaipaavatkin vaihtoehtoisia makuelämyksiä perinteisten juomien rinnalle”. Näin ainakin luki Hartwallin tiedotteessa tästä juomasta. Samaisen tiedotteen mukaan he odottavat Royal Cargon lunastavan paikkansa suomalaisten suosikkijuomien joukossa.

Lisätietoa tästä juomasta

Nappasin tölkin mukaan saunaan ja arvelin, että tuo jos mikä on paikka, jossa tämä juoma toimii jos on toimiakseen. Mausta ei tule esiin ollenkaan olut ja päällimmäisenä tulee esille sokerinen makeus. Maku meinaa heittää siiderin puolelle, mutta pienen makustelun jälkeen se onkin omenamehu, joka tässä hallitsee. Ei niin makea, kuin Fosterssin Radlerit, mutta melko samassa kastissa mennään. Tässä jos olisi vähemmän sokeria, niin saattaisi mennä janojuomana. Nyt kuitenkin liika makeus rupeaa, vaan lisää janottamaan. Lyhyesti sanottuna tämä juoma on hiilihapotettua omenamehua. Parempaa, kuin edellä mainitut Radlerit, mutta siltikin kaukana oluesta ja jopa siideristä. Nämä on juuri niitä juttuja, että jos yhdistettäisi laadukas hyvänmakuinen olut ja siideri, niin oltas lähempänä toimivaa ratkaisua. Tässä sitä ei mielestäni ole tehty.

Uskon, että tällekin juomalle löytyy ostajakuntansa ja silloinhan se on onnistunut. Vaikka en itse tykkääkään, niin en lähde sen enempää tuomitsemaan kyseistä juomaa.

Jännä sitten nähdä miltähän maistuvat Hartwallin kolme uutuusolutta, jotka tulevat aikaisemmin saatavilla olleen Hartwall Classic 1836 –sarjan alle. Nämä oluet ovat Pale Ale, Brown Ale ja Wheat Ale. Noista sitten lisää jos niitä jossain vaiheessa pääsee maistamaan. Kaikki nämä oluet ovat yli maitokaupparajan, joten jokaisesta kioskista näitä on turha etsiä.

Hartwall Classic 1836 -sarja palaa!

Kuva: Hartwall.fi

One thought on “Hartwall Royal Cargo Beer Mix – Olut ja siideri samassa purkissa

  1. Eiköhän noita Classiceja tulla näkemään Alkossa, sopivia hakuja löytyy jo ja jos ei jostain syystä niissä tule valituiksi niin sitten tehdään sopiva lisähaku "Ale, Valmistumaa Baltia, suomalaisille tuttu merkki, pullokoko 0,5l, max hinta 8€/l, Sana "Classic" etiketissä voidaan katsoa eduksi, voidaan valita useita tuotteita"

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *