Milk Please App ja Arla Protein Rahkapirtelö Mansikka-Lime Pirtelö


Olen tässä muutaman päivän aikana testannut uutta Milk Please mobiilisovellusta ja tässä olemme Pint Please sovelluksen tekijöiden kanssa yhteistyössä saatua rakennettua sovelluksen, jossa pystyy arvioimaan maitotuotteita. Itse olen toiminut ainoastaan sovelluksen testaajana ja maitopalkalla. Sen olen kuullut, että nyt on meneillään neuvottelut kaikkien suurimpien maitoalan yritysten kanssa, että saadaan heidän tuotteensa lisättyä sovellukseen. Tässä onkin ensimmäinen tekemäni virallinen arvio Milk Please –sovellukseen ja minut löytää sovelluksesta nimellä Jaskan Maidot.

Rahkapirtelö tämä maitomaailman Imperial Stout on yhdistelmä kahta eri tyyliä, kuten Black IPA. Tässä juomassa on yhdistetty pirtelön ja rahkan parhaat ominaisuudet. Mansikkaiseen juomaan on isketty reilusti proteiinia ja laktoosikin on jätetty kokonaan pois.

Valmistaja: Arla Suomi

Maa: Suomi

Tyyli: Rahkapirtelö

Proteiinit: 24 g / annos

Laktoosi: 0 g

Fiilikset:
Paksuhkon tuntuinen ja tuhti juoma. Tuoksussa rahkamaista happamuutta ja mansikkaa. Maultaan happaman rahkainen ja mansikkainen. Taustalta tulee esille sitrushedelmää (lime).
Maistuva välipala, joka tarjoaa myös samettisen pehmeän suutuntuman pienellä happamuudella. Voittaa 100/0 kaikki McDonaldsin bulkkipirtelöt.

Kyllä/Ehkä/Ei: Kyllä.

Mistä: Maitokaupat kautta maan.

Tilanne: Välipalana

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 4/5
Yleisvaikutelma: 15/20
Yhteensä: 38/50

Kolme sanaa: Tuhdin täyttävä välipala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *