Nøgne Ø / Kissmeyer Naked Kiss

Nøgne Ø / Kissmeyer Naked Kiss

Nøgne Ø ja panimomestari Anders Kissmeyer valmistivat yhteistuumin 11,5 prosenttisen Imperial Porterin nimeltä Naked Kiss. Tämä tiukka Porter on maustettu reilulla määrällä mustaherukkaa.

Tuoksussa paahteisuutta ja kevyttä hedelmää. Kirpeästi iskee mustaherukka sieraimiin ja tästä ei ole epäilystäkään, että mikä marja on kyseessä. Maku on kirpeähkön marjaisa ja selkeää mustaherukka tykitystä. Mustaherukka ottaa suurta roolia tässä oluessa ja se on todennäköisesti ollut myös tarkoitus. Taustalla on hyvin potentiaalinen Porter, jonka vahvat prosentit peittyvät täydellisesti. Punaviinimäisiä piirteitä löytyy melkoisesti. Aika perverssin oloinen olutkokeilu, joka ei kyllä uppoa. Puolen litran pullo on kova urakka juoda tätä olutta. Tästä olisi riittänyt hyvin Nøgnen käyttämä 0,25 puteli.

6 thoughts on “Nøgne Ø / Kissmeyer Naked Kiss

  1. Mielenkiintoinen erikoisuus. Missä tätä on ollut saatavilla pullotavarana?

  2. Pahoittelut! Ihan unohtui vastata. Tätä itse löysin Joensuusta 60's Palaverin hyllystä. Muista paikoista en osaa sanoa.

  3. Ok, selvä pyy. Kuvittelin, että tätä oli löytynyt jostain verkkokaupasta kotiin.

    1. Katsos vaan siellähän sitä olisi ja muitakin Nögnen oluita. Hinnat vieläpä halvempia kuin Norjan Vinmonopoletissa. Kiitokset vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *