Suomalaiset pienpanimot Facessa – Pyynikin Käsityöläispanimo

Viime viikon perjantaina aloitin JaskanKaljat –Facebookissa uuden kampanjan. Tässä kampanjassa tuon kerran viikossa esille yhden suomalaisen pienpanimon. Tarkoituksena tässä on herättää keskustelua panimosta, kertoa missä panimon tuotteita on saatavilla ja kehua panimon oluita. Näitä, kun ei enää saa panimot tehdä, niin minäpä sitten teen.

Tässä linkki JaskanKaljat Facebook -sivulle katsomaan tuota juttua!

Pyynikin Käsityöläispanimo

Ensimmäinen suomalainen pienpanimo valikoitui pikaisella äänestyksellä ja sehän oli Pyynikin Käsityöläispanimo. Noin neljän päivän aikana julkaisua kävi tykkäämässä yhteensä 287 ihmistä ja se tavoitti 26 336 ihmistä. Julkaisussa jaoin panimon nettisivun ja kehoitin myös jakamaan tätä eteenpäin ja sitähän tehtiin 148 kertaa. Kiitos kaikille!

Näiden lisäksi heräteltiin keskustelua panimon juomista ja kommentteja tuli 25 kpl. Tässä alla listaa paikoista, joista Pyynikin Käsityöläispanimon juomia saattaisi keskustelujen mukaan löytyä. Jos tulee muita paikkoja mieleen, niin kommentoikaa.

Forssa:

Kerava:

  • K-Citymarket

Joensuu:

  • 60’s Palaver: Vahvaportteri
  • K-Citymarket Pilkko: Ruby Jazz Ale, Wanaka Stout, Simo Vehnäolut ja Pikkuportteri

Jyväskylä:

  • K-Citymarket Seppälä

Seinäjoki:

  • K-Citymarket Seinäjoki Päivölä: Wanaka Stout ja Pikkuportteri

Turku:Ja tietysti… Papabeers.com

Kiitoksia kaikille mukana olleille ja tämän viikon aikana tulee esille seuraava suomalainen pienpanimo!

4 thoughts on “Suomalaiset pienpanimot Facessa – Pyynikin Käsityöläispanimo

  1. Tampereella oluita saa ainakin Citymarketeista ja isommista S-ketjun kaupoista. Ja Maja/Talo-pubilla taitaa olla jonkinlainen suora yhteys panimoon uutuuksien määrästä päätellen.

    1. Taitaa olla Kultaisessa Apinassa laajin valikoima panimon oluita.

  2. Helsinki, Oluthuone Kuikka;Simo Vehnäolut, Vahva Portteri ja Pirun Polkka.

  3. Lohjan ABC:n yhteydessä olevasta Deli bakersista löytyy myös. Kannattaa poiketa 1-tietä ohiajaessa! Ihmettelen miksi ko. puoti ei ole noussut sen suuremmin esiin missään vuoden olutkauppaäänestyksissä. On kuitenkin paikka, jossa säännöllisen epäsäännöllisestikin pysähtyessä aina tekee uusia löytöjä. On oman tietoni mukaan myös se toinen niistä liikkeistä, joista saa Mustialan Kuninkaankartanon panimon tuotteita Tammelan S-marketin lisäksi. Ai niin ja Ruokapuoti Lumo Raumalla taitaa myös myydä satunnaisesti Pyynikkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *