Panimo Hiisi Boheemi Papu Breakfast Stout Luomu

Panimo Hiisi Boheemi Papu Breakfast Stout Luomu

Olutopas.info – Arvio 

Tämä nyt arvioinnissa oleva luomuolut on Panimo Hiisin ja Mainostoimisto MEOM:in yhteistyöntulos, jossa mukana on myös Paahtimo Papu. Kyseessä on Suomen ensimmäinen Luomu Breakfast Stout.

Tällä viikolla Panimo Hiisi uudisti omat nettisivunsa ja ne ovat mielestäni juuri Hiisin näköiset. Persoonallinen tyyli, joka miellyttää omaa silmääni. Kyseisen sivuston on toteuttanut juuri tämä MEOM ja hienosti on toteuttanutkin. Iso käsi!

Tässä on linkki Hiisin sivuille:
Panimohiisi.fi

Tässä muutamia muita linkkejä, joista lisätietoa Boheemista ja oluessa mukana olevista firmoista.
Boheemi.fi
Paahtimopapu.fi
MEOM.fi

USB-tikku paskaks!
Minulla on tapana siirtää kaikki ottamani olutvalokuvat muistitikulle ja sieltä sitten muutaman viikon välein siirrän ne parillekin ulkoiselle kovolle. Nyt oli muutama viikko viimeisimmästä varmuuskopioinnista ja eilen illalla siirtäessäni juuri tämän Boheemin kuvia tikulle sanoi tikku sopimuksen irti ja tikulta hävisi kaikki kuvat. Yksi kuva jäi talteen, kun ei ehtinyt vielä kamerasta siirtyä ja se on tässä alla. Jatkossa kuvat tulevat lähtemään suoraan pilveen ja loppuu näiden rautojen kanssa leikkiminen, kun ei nää kestä mitään!

Ainut henkiinjäänyt!

Aloitetaanpas sitten myöhäinen aamupala!

Panimo: Panimo Hiisi

Maa: Suomi

Tyyli: Stout

Voltit: 6,2 %

Katkerot: 66 EBU

Väri: 62 EBC

Luomut: Luomuohramallas, luomukaurahiutale, luomukahvi, luomuhumala.

Fiilikset:
Reilusti vaahtoava ja kaunista pitsiä tarjoava tumman ruskea olut. Tuoksu on täytetty paahteisuudella ja kahvilla. Mokkaisen kahvin aromit tulvii sieraimiin ja turvesavu tukee hyvin tuoksujen ryöpytystä. Kaura mukavasti pehmentää. Makumaailma täynnä vahvaa kahvia, kuin heittäisi kurkkuunsa tripla espresson viileänä. Kahvisuus on melko rajun oloista, vaikka kaurahiutaleet yrittävät sitä pehmentää. Paahteisuutta on myös läsnä ja se jää kurkkuun pyörimään. Ei niin pehmeä, kuin odotin ja hieman liian kevyt. Sopii erityisesti kahvin ystäville. Ihan ei nyt itseäni sytyttänyt, niin kuin odotin.

Kyllä/Ehkä/Ei: Ehkä! Ehkä ensi kerralla pitää aamukahvin sijasta maistaa!

Mistä: Sain pullon maistoon panimolta!

Pisteet:
Tuoksu: 6/10
Ulkonäkö: 5/5
Maku: 6/10
Suutuntuma: 2/5
Yleisvaikutelma: 14/20
Yhteensä: 33/50

Kolme sanaa:  Kahvii, kahvii, kahvii

One thought on “Panimo Hiisi Boheemi Papu Breakfast Stout Luomu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *