Moritz Fiege Frei (Saksalainen alkoholiton Pils)

Moritz Fiege Frei

Viikko isketään käyntiin saksalaisella alkoholittomalla Pilsillä. Futsal- pelivuoron jälkeen on valitsin tämän ”palautusjuomaksi”. Moritz Fiegen – panimo ei ole itselleni entuudestaan tuttu. Itselleni harvat alkoholittomat ovat tarjonneet muuta kuin irvistelyä, joten katsotaan kuinka tämän kanssa käy.

Panimo: Privatbrauerei Moritz Fiege

Maa: Saksa

Tyyli: Alkoholiton olut (Pils)

Voltit: 0,0 %

Fiilikset: 
Päällisin puolin näyttää aivan perus Pilssiltä. kullankeltainen olut, joka nostaa kuplaa oluen pintaan melko tiiviillä tahdilla. Tuoksussa makeanpuoleista maltaisuutta, pientä ruohoa ja metallisuutta hieman. Maussa kitkeryyttä, maltaisuus on hallitsevin elementti tässä hyvin hennossa makupaletissa. Vetisyys ja kepeys ovat itsestään selvyys, joten ei niistä sen enempää. Kovan urheilusuorituksen jälkeen meni alas melko vittuilematta, vaikka eihän tämä juurikaan miltään maistunut.

Kyllä/Ehkä/Ei: Ei. Kyllä tätä kerran maistoi, mutta jääköön kertamaistoksi.

Mistä: Saksasta. Kuriirille kiitoksia 🙂

Tilanne: (Tämä on uusi kategoria, jota tulen jatkossa käyttämään arvioissani. Tähän kerron siitä nautiskelutilanteesta, jossa olen oluen juonut/arvioinut.) Futsal –vuoron jälkeen ”palautusjuomana”.

Tyylissään: (Tässä on myös uusi kategoria, johon annan pisteet asteikolla 0-5. Tämä kertoo, kuinka olut pärjää tyylilajissaan ja samalla saatan sanallisestikin kommentoida asiaa.) 2/5 Aika perus alkoholiton Lager. Ei juuri tarjoa makumaailmaltaan mitään ja metallisuuttahan näissä on lähes kaikissa. Kyllähän näitä janoon juo, mutta kyllähän se vesi paremmin janojuomana menee.

Pisteet:
Tuoksu: 4/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 4/10
Suutuntuma: 1/5
Yleisvaikutelma: 5/20
Yhteensä: 15/50

Kolme sanaa: Perus alkoholiton Lager

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *