Saimaan Juomatehtaan uudet nettisivut ja äänestys

Äskettäin Saimaan Juomatehdas julkaisi uudet nettisivunsa www.saimaanjuomatehdas.fi ja samalla heiltä tuli sivustolle näkyville myöskin äänestys. Nettisivujen julkaiseminen oli kyllä tervetullutta, koska entiset sivut olivat suoraan sanottuna surkeat. Aikaisemmat sivut olivat hienon näköiset, mutta toimivuus oli erittäin huonoa. Vähän kuin Ferrari ilman moottoria. Nyt nämä uudet sivut tuovat heti uuden freshin kuvan panimosta. Sivujen värimaailma mukailee hyvin pulloista ja tölkeistä löytyvää väritystä ja tässä on selkeästi löydetty se yhtenäisyys. Toteutus on tehty selkeästi ja turhat kikkailut ovat historiaa. Aikaisemmin en olekaan ”arvioinut” nettisivuja, mutta nyt kuitenkin sen halusin tehdä, kun muutos oli melko suuri ja vieläpä hyvään suuntaan.


Tuotteet –sivu:

Tuotteet –sivulla juomat on jaettu kolmeen kategoriaan oluet, siiderit ja lonkerot. Näistä klikkaamalla tulee näkyville tuotteet, joista pääsee vielä syvällisemmin tarkkailemaan tuotteita. Kun tuotetta lähtee tarkemmin katselemaan, niin esiin tulee näkymä josta tykkään erittäin paljon. Tietysti kuva tuotteesta ja lyhyt kuvaelma. Sitten värit, katkerot yms on näytetty myös erilaisilla kuvakkeilla ja nämä ovat omaan silmääni oikein tyylikkäästi toteutettu. Toinen hauska elementti tätä oluiden tietosivua on kotimaisuusaste, jossa on prosentteina kerrottu, että kuinka kotimainen tuote on kyseessä. Saimaan Juomatehtaan kantavat voimat ovat luomu ja kotimaisuus, joten on selkeää että tätä tuodaan hyvin myös esille sivustolla.

Yritys –sivu:
Yritys –sivulla selkeys jatkuu ja kaikki tiedot on hyvin löydettävissä. Yritys –sivun kautta pääsee käsiksi myös yhteystietoihin, jotka löytyvät myös sivuston oikeasta ylälaidasta.

Vastuullisuus – sivu:
Tämän sivun alle on sitten mahdutettu kaikki mitkä liittyvät juuri kotimaisuuteen, luomutuotantoon ja muutenkin ympäristönkuormittamiseen. Tärkeitä asioita, jotka mielestäni kuuluvatkin näkyä Saimaan Juomatehtaan –sivuilla.

Yhteenvetona uudesta nettisivusta:
Uusi nettisivu on toimiva ja tyylikkäästi toteutettu kokonaisuus ja luojan kiitos siitä vanhasta sivustosta ovat päässeet eroon. Vanha sivusto ei kyllä palvellut ketään. Tämä uusi sivusto näyttää Saimaan Juomatehtaalta.

Kuvaa klikkaamalla äänestykseen…

Äänestä suosikkiolut Alkoon:
Sitten mennäänkin katsomaan tätä äänestys –juttua. Saimaan Juomatehtaan etusivulla on äänestys, jossa oluenystävät pääsevät antamaan äänensä, että minkälainen olut Saimaan Juomatehtaalta tulee ensi vuoden helmikuun Alkon käsityöläisolut –valikoimaan. Mielestäni tämä on hieno idea, että kansa pääsee vaikuttamaan ja tällä samalla tavallahan esim. BrewDog on tuonut markkinoille parit #MashTag –oluensa. Äänestyksessä on mukana neljä erilaista olutta, ja vaihtoehdot näkyvät alla olevasta kuvasta. Hyvinkin mielenkiintoisia vaihtoehtoja ja taidanpa käydä antamassa ääneni…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *