Jaskan APA/IPA/DIPA valokuvakilpailun äänestys


Nyt on ensimmäistä kertaa blogissani näkyvillä hienoja kuvia, kun alkaa Jaskan APA/IPA/DIPA –kuvakilpailun äänestys. Kilpailuun tuli kaiken kaikkiaan hieno määrä loistavia kuvia ja niitä lopulta tuli yhteensä 24. Kiitoksia kaikille kilpailuun osallistujille. Nyt kuitenkin alkaa se jännittävin vaihe eli mikä näistä kuvista on se kaikkein hienoin ja voittaa palkinnoksi 6 kpl Spiegelau IPA –olutlasia? Nyt on teidän lukijoiden vuoro ratkaista, että mikä on voiton arvoinen kuva. Käykää antamassa äänenne omalle suosikillenne ja patistakaa kaikki ystävännekin etsimään oma suosikkinsa.

Äänestysaika päättyy 11.7.2014 klo. 18.00 mennessä ja tämän jälkeen julkistan voittajan.
Tasapelin tullessa tulen arpomaan voittajan eniten ääniä saaneiden kesken.

Ja tässä on vielä aikaisempi juttu tästä kilpailusta:
Jaskan APA/IPA/DIPA valokuvakilpailu

Tässä alla näkyy kilpailijoiden lähettämät kuvat kuvatekstien kera ja niiden alla on äänestys. Kuvat on laitettu näkyville siinä järjestyksessä, kun ne kilpailuun saapuivat. Paras kuva voittakoon!!!

01. ToniP / Helsinki

Karhukaupungissa on uusi kuningas: Mufloni.

 —

 

02. Mikko Karvonen / Kemi

Italialaisen Panonyrkki-panimon juhla-IPA

 

03. Jesus / Forssa

Tämä kuva kertoo mitä olut on parhaimmillaan.oli ilo päättää juhannus tämän oluen seurassa.

 

04. Aku Seikkula / Tampere

Kuvassa on mielestäni hieno IPA, kaiken ei tarvitse nykytyylisesti olla Double tai Imperial tai hybridiä erikoisuuden tavoittelua varten, vaan ihan perinteinen brittityylinen, onnistunut IPA on aina paikallaan. Vallankin suomalaisin voimin pantuna.

 

05. Rolle / Jyväskylä

Töihin vai oluelle? Molemmat! Lasissa maukas Jyväskylän edustusAPA Panimo Hiisi Raivoava Rakki.

 

06. Jani H. / Joensuu

”Keisarillinen sää” Norjan kalastusreissulla Sjona-vuonolla.

 

07. Jaakko U /Ylivieska

”Valokuvan ykköstarkoitus on olla dokumentti. Tekniikka tulee toisena. Arvostan myös luonnollisuutta ja todenperäisyyttä. Kuva pelkästä oluesta lasissa on helposti mitäänsanomaton. Kyseinen foto on otettu kännykällä 24. toukokuuta. Se muistuttaa hetkestä, jolloin huollon alla oli avovaimoni polkupyörä. Lasista löytyy Green Flash West Coast IPA ja lämpötila iltayhdeksältä oli huikeat 22 astetta pohjoisilla lakeuksilla. Kuvan alkuperäinen tarkoitus oli olla Untappd-dokumenttina itselle. Olut kun maistuu eri ympäristöissä ja tilanteissa eriltä.”

 

08. Hop Hunters Joona / Jyväskylä

Beer Hunter’s – Mufloni CCCCC IPA. Tässä Suomen paras olut makuumme. Upeasti humaloitu olut joka vetää vertoja monelle maailmanluokan oluelle.

 

09. Hop Hunters Jesse / Jyväskylä

Amager Sloth APA (The Sinner Series). Hieman pitkäksikin venähtäneen odotuksen jälkeen oli mukava hakea laiskuri-APA maisteltavaksi mökkipuuhia ”vauhdittamaan”. Virkistävä ja helppo janonsammuttaja. Parhaimmillaan tarjoiltuna talkoohommissa.

 

10. Päivi / Helsinki

Vanamees Õllenaut – tarviiko sitä selitellä?

 

11. Andy / Pispala

Unelmia ja toimistohommia

 

12. Tonagi / Joensuu

Kuvassa esiintyvä olut on Rogue Ales panimon Rogue Farms 7 Hop IPA, joka on tarjottu hanasta ja kuvattu Kitty’s Public Housessa, Helsingissä. Kuva erottui muiden kuvieni joukossa seinässä heijastuvan valon sävyerojen ansiosta: aina vasemmalta suorasta auringon paisteesta oikealle mentäessä valo tummenee ja heikkenee aina pimeimpään nurkkaan asti. Kaiken lisäksi koko skenaario tapahtuu muutoin melko symmetrisessä asetelmassa viistoittain. Itse olut osoittautui hyvinkin omaperäiseksi DIPAksi ilmeisesti panimon oman maatilan humalien ansiosta.

— 

 

13. Maya / Helsinki

Maanantai-illan supermoka, pulloon jäätynyt IPA.

 

14. Pehtoori64 / Vimpeli

Tässä kuva ipa oluesta, jonka ostin kun siinä oli niin kaunis etiketti 🙂 
Minun herkälle suullenikin aika väritön IPA pullon ulkonäöstä huolimatta.

 

15. Jarno Kärkkäinen / Kouvola

Juhannusyössä Kaikuu!

 

16. Nikolas Areva / Espoo

Armoton janontappaja kesäpäivään

 

17. Julle / Lappeenranta

Oma West Coast IPA ihmettelee auringonlaskua Saimaan rannalla.

 

18. Jukka / Hollola

Maistuvien oluiden ystävänä IPA-kuvakilpailu tuntui hauskalta kesäloman piristykseltä. Nappasin alkosta mukaan Fuller’s:n IPA:n, koska en ollut sitä ennen kokeillut. Kuvanottoon sopiva hetki tuli vastaan kun säiden herra vihdoin salli grillailun. Olutlaseja ei juuri kaapista löydy, joten täytyi laittaa tämä kipristelevä juoma tällä kertaa Duvelin lasiin. Taustalla juuri sytytetty grilli.

 

19. Janne Martikainen / Joensuu

Sauna lämpimäksi ja perjantaipullo työviikon kruunuksi.

 

20. MikkoI / Turku

Stallhagen India Pale Ale 60 EBU 6% Turun Uudessa Apteekissa kuvattuna, Jussi Vareksen kantapaikassa. Kuparinvärinen IPA korostuu hauskasti vanhassa apteekkimiljöössä.

 

21. Markus Lumipuu / Kuopio

Viime perjantaina töiden jälkeen lähdin makkaranpaistoon ja mukaan otin Nokian Panimon Keisari 66 American Pale Alen. Sateen kostuttama sammalmätäs puuliiterin vieressä tarjosi oivan jäähdytys paikan oluelle. Tai ainakin hienon.

 

22. Kassu / Pori

Tekemistä jalkapallopelien välissä

 

23. ruufood / Helsinki

Tyttökin tykkää hyvästä IPA:sta! Stonen Enjoy By:tä nautiskellen Whole Foodsissa New Yorkissa.

 

24. Riku Riku / Espoo

Lucky Guy!

 

Jaskan APA/IPA/DIPA valokuvakilpailun äänestys

8 thoughts on “Jaskan APA/IPA/DIPA valokuvakilpailun äänestys

  1. Ei millään pahalla, mutta tämä äänestys kusee jo siinä, että sama henkilö voi äänestää useamman kerran eri ip:llä jne. Ei kyllä millään jaksa usko, että esimerkiksi kuva 1 (joka on ihan perus pöytäkuva kännykkäkameralla) olisi OIKEASTI sanut tässä vaiheessa yli 60 ääntä.

    1. Ongelma on kyllä tiedossa, mutta sama juttu on kyllä suurimmassa osassa kaikissa äänestyksissä. Itselläni ei resurssit riittänyt tehdä äänestystä, joka vaatii esim. rekisteröitymisen tai muuta vastaavaa! Tällä mennään ja jos joku haluaa kikkailla ääniä, niin se on hänen sitten tehtävä.

  2. Se voittaa, kellä on aktiivisimmat kaverit 😀 Oisko mitään ideaa, että ennalta määritelty raati (X määrää osallistujista riippumattomia ihmisiä) arvostelis kuvat muutamilla eri kriteereillä? Jäis sellanen some-kalastelu pois näistä. Vaikka eipä tässä nyt maailman vakavimman asian äärellä kai olla 🙂

    1. Kiitoksia hyvästä ideasta. Kilpailuja on tulossa myös jatkossakin, niin katsotaan että kuinka ensi kerralla toteutetaan

  3. Joo onhan tässä hieman idea hukassa kun ääniä tulee käytännössä somemainostuksella ja muulla kikkailulla. Mut ehkä seuraavissa kisoissa jotakin uutta menetelmää!

  4. Esim yhteistyötä tekevät olutbloggarit(3-5 kpl) pisteyttävät omasta mielestään 5 parasta kuvaa kukin tykönään. paras 5p, toiseksi paras 4p jne. Hajontaa tulee varmasti, mutta oikeasti hyvät kuvat kyllä osuvat jokaisen silmään enemmän tai vähemmän.

  5. Uskoisin, että blogilla on kyllä lukijoita, jotka äänestävät, tuskin kellään on satoja kavereita äänestämään. Minusta ainakin mukava päästä itsekin vaikuttamaan, menee mielenkiinto näihin, jos joku raati äänestää voittajan. Esim. Olutblogisteista koostuva raati jos valitsee olutblogistin voittajaksi niin juttu vaikuttaa haisevan, vaikka kuva olisikin hyvä. Mielummin sitten laajemmin eri "sidosryhmistä". Ehkei näitä kannata liian vakavasti ottaa, mielenkiintoinen ja mukava lisä mielestäni ja mukava oli se omakin yksi antaa mielestäni hienoimmalle kuvalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *