JaskanKaljat ja Decanter / Spiegelau yhteistyössä!

Decanter Oy on viinitarvikkeiden maahantuoja, tukkumyyjä ja vähittäiskauppias. Heidän valikoimistaan löytyy laajakattaus erilaisia viineihin liittyviä tuotteita, mutta myöskin olueseen liittyviä. Itseäni kiinnostavat enimmäkseen nämä oluttarvikkeet ja sieltä löytyy Spiegelau –olutlaseja. Pääsin Decanterin kutsumana olutlasitasting –tilaisuuteen testaamaan näitä laseja ja ihastuin niihin kerta heitolla. Silloin viimeistään tajusin, että lasilla on suuri vaikutus oluen nautiskeluun.

Nyt minulla on ilo ja kunnia ilmoittaa, että JaskanKaljat –blogi tulee tekemään jatkossa yhteistyötä Decanterin ja heidän tuotteisiinsa kuuluvan Spiegelaun kanssa. Olen erittäin innoissani tästä alkaneesta yhteistyökuviosta.

Mitä tämä yhteistyö sitten tarkoittaa?
Yhteistyömme tulee alussa vaikuttamaan paljon teihin lukijoihin. Mm. luvassa on olutlasiarvontoja, joissa palkintona Spiegelaun olutlaseja. Tämän lisäksi blogini lukijoille tulee silloin tällöin erikoistarjouksia Decanterin tuotteisiin. Blogiini tulevissa olutarvioissa tulen käyttämään pääasiassa Spiegelaun laseja. Paljon muutakin on luvassa ja niistä myöhemmin lisää.

Lainaus Decanter.fi –sivustolta Spiegelaun laseista:
”Spiegelaun historia uloittuu aina 1500-luvulla asti ja se onkin Euroopan vanhin kristallilasien valmistajia. Spiegelaun missiona on suunnitella ja tuottaa parhaita mahdollisia olutlaseja jokapäiväiseen käyttöön. Korkealuokkaisten materiaalien ja kauniin suunnittelun lisäksi, Spiegelaun tavoitteena on aina luoda nautinnollisia maisteluhetkiä kohtuullisella hinnalla. Jokaiselle oluttyypille oma lasi – Kruunaa olutnautinto oikealla.”

5 thoughts on “JaskanKaljat ja Decanter / Spiegelau yhteistyössä!

 1. Nytkö se puolueettomuuss meni? Ei kyllä ole mielestäni hyvä homma tällainen "jonkun leiriin hyppääminen". Noh, äänestää voi monella tapaa…..

  1. Tämän voi ajatella monella tavalla. Kirjoitan olutblogia enkä olutlasiblogia. En tule arvostelemaan erilaisia olutlaseja, joten en näe tässä mitään ongelmaa. Tämä on tietysti vain minun mielipiteeni.

   Arvostan mielipidettäsi, mutta olisi kiva kuulla miksi tämä ei sitten ole hyvä asia? Tekeekö se olutarvioistani vähempi luotettavia jos pääasiassa käytän saman lasivalmistajan laseja? Olen itse kokenut muutaman viikon kokeilun jälkeen nämä lasit erittäin toimiviksi.

   Bloginilukijat tulevat hyötymään tästä yhteistyöstä, joten ei tämä senkään osalta tule olemaan huono juttu.

   Puolueettomuuden häviäminen on tässä tilanteessa erikoinen ajatus, kun en itse ainakaan ymmärrä kuinka se tulee vaikuttamaan mihinkään blogiini liittyvään asiaan negatiivisesti.

   Jos joku tietysti kokee, että olutarvioni ovat jatkossa puolueettomia, koska juon sen oluen Spiegelaun lasista, niin tälle en voi mitään. Yhtälö vaan ei oikein täsmää. Minulta löytyy olutlasikaapista itse ostettuja laseja, oluiden mukana tulleita laseja, panimoilta saatuja laseja ja paljon muitakin. Eli onko se itse hommattu lasi ainut josta tehdyt arviot on hyväksyttyjä?

   Mielestäni hyvä ja juuri oikea olutlasi oikealle tyylille on kunnianosoitus olutta kohtaan. Se että miten lasi on hommattu, niin sillä ei ole väliä kunhan sitä ei ole ravintolasta varastettu.

 2. Jos joku on sitä mieltä, että blogi on lukukelvottoman puolueellinen tämän yhteistyökuvion takia, niin ainakin yhteistyön olemassaolo on nyt selväksi tehty. Me muut jatketaan lukemista normaalisti.

 3. Puoluettomuuden tavoittelu ja todistelu on saavuttanut nykyään jo aivan uskomattomat mittasuhteet. Jos joku haluaa objektiivisia arvioita on täysin järjenvastaista hakea sitä blogeista. Jaskankin nousu näin lyhessä ajassa suomen seuratuimpien blogien joukkoon ei johdu varsinaisesti puolueettomasta kokemuksen kautta hankitusta objektiivisesta tiedosta vaan rennosta persoonallisesta mielipiteitä(!) jakavasta tyylistä. Kiitokset taas siitä.

  Ainut sääli tässä on, että minä joudun katsomaan tuota rumaa IPA -lasia jatkossa useammin. 🙂

  t. Risbe

  1. Tää on niin hervoton blogi. Toivottavasti videoarviot ei lopu ikinä. Saa kyllä parhaat naurut kun katselee arvioita. Hmmm savua….otetaan seuraava olut…hmmm savua….otetaan seuraava olut…hmmm mitähän tähän sanois…hmmm…savua. Niin persoonallista. Jatka samaan malliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *