Jaska Vaaleilla Laakereilla Osa3

Nyt hakekaa jääkaapista tuopillinen huurteista ja ottakaa sohvalla hyvä asento, koska luvassa on 48 minuutin videopläjäys nimeltä Jaska Vaaleilla Laakereilla Osa3. Tässä videossa maistelen aikaisemmiltakin Vaaleilta Laakereilta tutun testihenkilön KalaHarrin kanssa kuusi erilaista laakeria. Pitemmittä puheitta, eikun videon kimppuun. Toivottavasti tykkäätte. Itsellämme ainakin oli hauskaa tätä kuvatessa 🙂

Videon ääni ja kuvanlaatu vaihtelee vähän väliä, mutta pääidea eli oluen juonti kuitenkin jatkuu koko ajan tasaisesti 🙂

Tässä vielä aikaisemmat Vaaleat Laakerit:

Jaska Vaaleilla Laakereilla – Alkusanat
Jaska Vaaleilla Laakereilla Osa1
Jaska Vaaleilla Laakereilla Osa2

Muokattu:  26.8.2013 klo. 22:20 Vaihdettu video uuteen, koska aikaisemmassa videossa tökki loppu kohtaus. Pahoittelut tästä!

7 thoughts on “Jaska Vaaleilla Laakereilla Osa3

  1. En ihan koko pätkää jaksanut/ehtinyt katsoa, mutta skippailleinkin hauska on tämä harrastaja vs. ei-harrastaja konsepti. 🙂

  2. Ei ollut yhtään vaaleata laakeria jääkaapissa, joten piti tyytyä De Eemin Lambic & English IPA -blendiin. "Ota jääkaapista kaljaa ja tuu olohuoneeseen kattoon JaskanKaljoja!"

    Mutta komppaan mielipidettä, että konsepti on hauska, ja nähdäkseni se toimii myös tietynlaisena reality checkinä meille oluthörhöilijoille. Vaikka meidän näkökulmastamme suomikeppana on laadutonta kuraa, niin kaikkia ihmisiä emme pysty mielipiteemme puolelle käännyttämään yhtä — kenties vähän humaloituakin — tärkkelyksetöntä olutta maistattamalla.

  3. Samaa mieltä kuin Toveri arschloch! Vastakkainasettelu tavallisen kuluttajan ja olutharrastajan välillä teki tästä mielenkiintoisen ja lisäksi isä – poika asetelma vielä mielenkiintoisemman. Tästä saa irti monia näkemyksiä. Sukupolvien ero – toinen on tottunut vuosikymmeniä juomaan peruskamaa, eikä enää pääse "kunnon oluen" makuun kiinni. Silti sieltä tuli hyvät ja osuvat kommentit, että voisi toimia kunnon makkaran ja sinapin kanssa – kuten toimiikin.

  4. Pitää varmaan kaivaa jostain vielä nuo videopätkän viimeiset minuutit, kun näyttää hieman jumittavan. Videonleikkaajalle tulee kyllä nytten hieman noottia 🙂

  5. Oma oluthistoria alkoi joskus 1970 -luvun alkupuolella. Tuolloin muistan maistelleeni salaa ainakin Seitsemän veljestä -nimistä olutta eli kaljaa. Ja kun noita savuisten keskikaljakuppiloiden isoja tuoppeja kiskottiin hurmausiässä, eipä siinä maulla ollut paljon osuutta asiaan. "Iso tuoppi ja äkkiä". Nykyisin tarjontaa on todella paljon, mutta ehkä omat saunaoluet otan sieltä helpoimmasta päästä. Ja onhan tämä asuinpaikka, Utsjoki, sellainen, ettei täältä noita Pirkka kaljoja kummempia löydy. Olen suuntautunut enemmänkin hyviin konjakkeihin ja viineihin, niitä löytyy täältäkin.

  6. Hyvä video! Odotin aneemista katselukokemusta, mut oli mielenkiintoista seurata miten videon kaks maistelijaa suhtautuivat eri tavalla oluiin. Toteutus oli myös hyvä!
    -Tonski, olutopas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *