50 000 kävijää!!!

Terve vaan kaikille blogini lukijoille. Nyt on juhlapäivä ja sen takia kuvasinkin videopätkän. Videolla mukana mm. papukaijapihdit, mufloni, kalorien seurantaa ja terveiset parille olutblogikollegalle 😉

Blogissani meni tosiaan hetki sitten 50 000 kävijän raja rikki ja olen aivan ihmeissäni. En ikinä olisi voinut kuvitellakkaan, että 11 kuukauden kirjoittelun jälkeen täällä olisi käyty vierailemassa noinkin monta kertaa. Uskomatonta!!!! Kiitokset erittäin paljon kaikille bloginiseuraajille, että jaksatte käydä lueskelemasa epämääräisiä tekstejäni! Juttuja tulee koko ajan lisää ja ideoita piisaa.

Juhlan kunniaksi lasiin kaatui loistava Beer Hunter’s Mufloni Saison de Randonneur Kataja Edition

Toivon mukaan juttuni ovat myös jollain tavalla kiinnostaneet, koska itse ainakin olen nauttinut jokaisesta hetkestä tämän blogin parissa. Jos Teille tulee mieleen risuja tai sitten ruusuja, niin laittakaa kommenttia. Myös kehitysideoita otan mielelläni vastaan.

3 thoughts on “50 000 kävijää!!!

  1. Oikein paljon onnea hienosta kävijämäärärajan saavuttamisesta. Olen viime kuukausina antanut pienen, mutta aktiivisen panokseni asiaan näin lukijan tehtävissä. Saattaapi olla, että kaikista blogeista juuri sinun on vetänyt minua viime aikoina eniten pariinsa. Olutharrastuksessani olen vaiheessa, jossa arvostelemasi ja suosittelemasi oluet osuvat niin monella tapaa täysin oikeaan osoitteeseen. Intoa riittäisi, mutta kun on pitkälti oman kaupunkin saatavuuksien armoilla osuvat kirjoituksesi erittäin hyvin juuri minun avukseni tässä hyvien juomien erottelussa hyllyyn jätettävistä. Paikallistuotannon tukijana erityismaininta tietenkin panoksestasi suomalaisten pienpanimoiden tunnettavuudeen edistämisessä.

    Yleisestikin kaikesta "ei pelkkä arvostelu" -materiaalista iso hatunnosto. Videot, panimoesittelyt, matkaraportit, suosittelut, maistiaiset ei-harrastajien kanssa ja niin edelleen, erittäin hienoa ja ennen kaikkea viihdyttävää työtä. Sitähän nimenomaan tarvitaan, ei olutharrastus ole vain vakavaa analysointia, oikeastaan hyvin kaukana siitä.

    Samaan malliin vaan eteenpäin, minä kiitän.

    1. Kiitoksia kommentistasi! Olen pyrkinytkin olutarvioissani käymään läpi sellaisia oluita, joihin mahdollisimman monella on mahdollisuus päästä käsiksi. Tietysti silloin tällöin tulee myös arviota jostain "spesiaalioluesta". Oluenharrastaminen pitää olla ennen kaikkea hauskaa ja jos liian vakavaksi ryhtyy, niin menee into näinkin mukavasta puuhasta 🙂

  2. Video sopi hyvin blogin tyyliin, ja onnittelut täältäkin rajapyykin rikkomisesta — kaikki suomalaiset olutharrastajat tietävät, kuinka paljon enemmän 50000 on kuin 47000!

    Tuon taustasuhinan jos saat tulevissa produktioissa eliminoitua, niin entistäkin enemmän bueno.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *