Muutoksia blogin ulkoasuun!


Viime vuoden lopussa lupailin, että tämän vuoden aikana
tulen muuttamaan blogini ulkoasua ja tästä se sitten pikku hiljaa alkaa
muotoutua uuteen silmäystävällisempään suuntaan. Entinen musta värimaailma oli
raskas lukuinen, joten siitä luovuin kokonaan. Hurja muutos mustasta valkeaan
on siis tapahtunut. Pitää tässä lähipäivien aikana suunnitella ja kokeilla
kaikenlaista, niin jospa se siitä pikku hiljaa muokkautuisi lopulliseen
muotoonsa.

ja tässä onkin samalla näkyvillä uusi JaskanKaljat logo. Katsotaan, kuinka oma pärstävärkki karkoittaa lukijat 🙂

 Ps. Pistäkää ruusuja ja risuja jos sellaisia tulee mieleen. Vinkit ovat aina tervetulleita, että kuinka tästä saataisi mahdollisimman järkevän näköinen kokonaisuus!

11 thoughts on “Muutoksia blogin ulkoasuun!

 1. Moro! Komia logo, sopivasti tulee Rousalin etiketti mieleen ja humalahan on aina hieno kasvi! Myös kylpytakki on sopivasti perinteisen aristokraattinen.

  No yks risukin – Courier ei oo mikään miellyttävä fontti eikä niin hyvä luettavakaan.

  1. Kiitoksia kehuista. Lupaan, ettei tuo fontti tule jäämään. Pitää kokeilla muitakin vaihtoehtoja, niin eiköhän sieltä joku sopiva löydy.

 2. Vanhassa ei ollut oikeastaan mitään vikaa, päinvastoin blogisi oli ehkä parhaimman näköinen kaikista kotimaisista blogeista. Siksi ihmettelen vähän tätä uutta, lähinnä A4 -tulosteelta näyttävää ulkoasua. Kuvakin on kornimman puoleinen. Ei pärstävärkkisi takia, vaan kylpytakilta näyttävän pusakkasi, vakavahkon ilmeesi ja esiin varta vasten nostetun lasin takia. Kävytkään eivät oikein sovi pääsiäismunan muotoisen kuvan taustalle. Sori. :/

  1. Kiitokset hyvästä kommentista. Pitää tässä katsoa ja kokeilla, että minkälainen tästä lopulta ulkoasultaan tulee. Uskoisin että tälläinen vaaleampi tyyli tulee jäämään. Kuva on tarkoitettukin hieman korniksi. Kiva kuulla ettei pärstävärkissä ole vikaa 🙂 Asuste ei pelkästään ole kylpytakin näköinen, vaan se oikeasti onkin kylpytakki, joka taitaa olla meikäläisen "virallinen" oluenmaistelu asuste. Ilme on vakava, koska kyseinen olut on 600. maistelemani olut BrewDog Abstrakt AB:06, joten "herkkähetki" kyseessä ja varta vasten nostan lasin ensimmäistä maistiaista varten eli tilannekuvasta olen rakentanut tämän logon. Kävyt ovat humala kasvia 🙂

  2. En näköään osaa edes laskea. kyseinen oluthan oli 500. eikä 600. 🙂 Hieman tuli etuiltua

 3. Omaan silmään tämä on kyllä huomattavasti parempi ja mielyttävämmin luettava kuin entinen. Mutta tuon fontin voisi tosiaan vaihtaa, muuten ei kyllä mitään valittamista.

  1. Entinen musta tausta valkoisella tekstillä oli erittäin raskas silmälle, joten tämä vaaleampi versio on huomattavasti silmäystävällisempi.

 4. Tykkään uudesta ulkoasusta, vanhan leiskan musta pohja ja valkoinen teksti rasitti silmää pidemmän päälle. Muutenkin blogi näytti "käsittelemättömältä", kun nyt se on persoonallinen. Tykkään itse myös yhdistelmästä mustavalkoisia kuvia ja Courieria, hyvää vintage-meininkiä.

  1. Vanhan blogin ulkoasu olikin tehty melko pikaisesti. Mustalle taustalle heitin nopeasti suunnitellun logon ja se oli siinä. Vintage meininkiä tässä uudessa hieman yritänkin hakea ja että hieman erottuisi massasta. Ensin oli musta ja nyt on valkea. Kirkkaat värit yms ei taida olla meikäläisen juttu 🙂

 5. Hyvä blogi, jatka samaan malliin. Uuteen ulkoasuunkin alkaa jo tottumaan, ehkä saisi olla lisää väriä ettei olisi niin mustavalkoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *