Sinebrychoff Porter

Sinebrychoff Porter (Koff Portteri IV B)

Olutopas.info – Arvio 

Yleistä: Sinebrychoff Porter, joka on paremmin tunnettu pelkkänä Koffin portterina on mielestäni yksi hienoimmista suomalaisista oluista. Tästä juomasta ei puutu mitään. Täydellinen paketti.

Tyyli: Portteri

Voltit: 7,2 %

Ulkonäkö: Lähes pikimusta olut. Juomaa suojaa kaunis karamellinen runsas ja paksu vaahtokukka.

Tuoksu: Tuhti tunkkainen tuoksu.

Maku: Suutuntuma erittäin paksu ja kahvinen, hieman rukiinen. Maku on täyteläinen ja täyttävä. Jälkimaku on todella pitkä ja miellyttävä, jopa hiukan lämmittävä.

Tuomio: Täydellinen nautiskeluolut, jonka hinta/laatusuhde on ylivertainen. Parhaimpia suomalaisia oluita. Tälläkin hetkellä yksi Portteri on testiluontoisesti kypsymässä kellarissa ja aika näyttää paraneeko.

Ostanko jatkossa: Ehdottomasti tulen jatkossakin ostamaan, kun haluan herkutella oikein maukkaalla suomalaisella oluella.

Mistä: Alko

Olutopas.info pisteeni: 43/50 (1.2.2013 asti pistemäärä oli 45)

Huom. Juttua muokattu 8.3.2013, koska tämä Porter oli ennen mielestäni paras suomalainen olut kunnes 1.2.2013 pääsin maistelemaan Plevnan Siperiaa ja räjäytti tajuntani. Joten muokataampa hieman pisteitä ja muutenkin tätä artikkelia ajantasalle.

2 thoughts on “Sinebrychoff Porter

  1. Jännä palaneen maku tuossa puskee läpi. Ei se huono ole, ei siinä. Itse kyllä tiputtaisin tämän tuon Savukatajan taakse omalla listlallani jos sellainen olisi. Hyvää olutta on tämä!

    1. Tämä Porter oli 1.2.2013 asti mielestäni paras suomalainen olut, kunnes maistoin Plevnan Siperiaa ja tajusin, että parempaakin on tarjolla. Pitääpä päivittää tätä juttua ja laittaa pisteet kohilleen. Samalla poistaa kohta jossa kehun tätä parhaaksi suomalaiseksi, koska eihän tämä enää sitä ole. Erittäin hyvää tämä silti on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *