Finlandia Sahti

Finlandia Sahti

Olutopas.info – Arvio 

Yleistä: Forssan Matkusta lähtöisin oleva ja nykyisin Sastamalassa majaileva Finlandia Sahti Ky on vuodesta 1992 lähtien tarjonnut tätä sahti herkkua suomalaisten iloksi. Itse hommasin perus Finlandia sahtia ja isoveli Strongia Alkon tilausvalikoimasta. Pullot ilmestyivät tänne Pohjois-Karjalaan parin viikon venttailun jälkeen ja vesi herahti kielelle.

Panimo: Finlandia Sahti

Tyyli:
Sahti

Voltit: 8,0 %

Ulkonäkö: Erittäin samea, ruskean kellertävä ja lähes kuraveden näköistä tavaraa, mutta ei anneta sen häiritä. Maku se ratkaisee. Kuten kuvasta näkyy juoma on vaahdoton.

Tuoksu:
Banaaninen ja muutenkin hedelmällisen makea tuoksu.

Maku:
Maussa tämä hedelmällisyys korostuu ennestään ja banaani puskee vahtisti esille. Hapoton maku velloo suussa ja säilyy siellä pitkään. Tässä perus Finlandiassa alkoholi pysyy hyvin piilossa, joka Strongissa sitten korostuukin eri tavalla (siitä lisää tuonnempana).

Tuomio:
Erinomainen juoma ja suosittelen kaikille, että jos ei tätä Finlandiaa pääse maistamaan, niin jostain etsii käsiinsä sahtia. Sahti on mahtia. Mahtava makuelämys.

Ostanko jatkossa:
  Todennäköisesti joskus pitää vielä uudestaan Finlandia Sahtia maistella. Sitä ennen pitää tässä loppu vuoden aikana kokeilla Lammin Sahti ja Hollolan Hirvi Kivisahti.

Mistä: Alkon tilausvalikoima ja muutamat Alkot ympäri Suomea.

Olutopas.info pisteeni: 38/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *