Jaskan joulupöydän olut 2023 – Tornion Panimo Joulu Amber Lager

Perinteitä kunnioittaen joka joulu julkaisen täällä blogissani, että mikäs olut on meikäläisen joulupöydän olutvalinta. Tämän vuoden olutvalinta on sellainen, mikä sopii hienosti joulupöydän kinkun, laatikoiden ja kalojenkin kanssa. Oluessa ei ole käytetty mitään joulumausteita, vaan valitsin sen siksi, että makumaailma toimii hyvin ruokien kanssa.

Tämän vuoden Jaskan joulupöydän the olut on Tornion Panimon Joulu Amber Lager. Nimikin jo paljastaa, että kyseessä on amber lager ja voltteja tästä löytyy 5 %. Tämä olut on sekä gluteeniton ja myöskin vegaaninen. Alta löytyy arvio oluesta ja saatavuustiedot!

Tämä on jo toinen vuosi, kun Tornion Panimo nappaa tämän tittelin ja heidän valikoimistaan löytyykin useita oluita, mitkä toimivat hyvin ruokien kanssa ja etenkin jouluruokien kanssa. Jos tätä olutta ie kaupasta löydy, niin tässä on muutama muu olut, mikä toimii yhtä hyvin!

”JOULUNAIKAAN RAJAMAIDEN KASVATIT VIIHTYVÄT PERUSASIOIDEN ÄÄRELLÄ. OLUT ON SUOMALAISTEN JOULUJUOMA. JUHLAPÖYTÄÄN SOPII TÄYDELLI- SESTI ELEGANTTI LASIPULLO, JOKA PITÄÄ SISÄLLÄÄN MAUKKAAN MALTAISEN, PERINTEISEN MERIPIHKANVÄRISEN LAGEROLUEN.”

Panimon sivuilta

Olutarvio:

Mistä: Ostettu Rantakylän K-Supermarketista.

Pisteet: 37/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

One thought on “Jaskan joulupöydän olut 2023 – Tornion Panimo Joulu Amber Lager

  1. Olipa mahtava yllätys! Kiitos paljon arviosta! Haluttiin maustetun Joulu Alemme rinnalle ”ruoka edellä” kehitetty jouluolut ja sehän näköjään onnistui.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *