Berjantain BulkkiBisse – Koch Amber Lager

Berjantain BulkkiBisse -sarja on ollut pienellä paussilla. Tämä johtuu siitä, että olin reissussa ja sen jälkeen ollut flunssa. Flunssan takia en ole tehnyt yhtään olutarviota, koska aistit ovat olleet aivan sekaisin. Nyt kuitenkin haju- ja makuaisti ovat palanneet, joten pääsee takaisin hommiin! Tämänkertaista olutta maistaessa olisin kyllä toivonut, ettei kumpikaan noista aisteista olisi toiminut.

Koch Brewery on tallinnalainen panimo ja heiltä olen pariinkin otteeseen maistanut oikein kelpoja oluita. Ei mitään mullistavaa, mutta ihan juotavia oluita. Viime viikolla kävin pitämässä oluttastingin ja siellä minulta kysyttiin, että olenko koskaan maistanut Koch Amber Lageria? Tastingin jälkeen tastingporukalla oli sitä kaapit täynnä synttärijuhliansa varten. En ollut koskaan maistanut, joten sain purkillisen matkaan. Olut oli kuulemma ostohetkellä SuperAlkon edullisin olut. Kävin katsomassa hintaa ja hintaa yhdelle 0,33 litran tölkille tulee 0,54 €. Maistoin tämän oluen ja voin sanoa, että vaikka hinta on noinkin edullinen, niin silti ei ollut hintansa väärti! Arvio tämän vuoden huonoimmasta maistamastani oluesta löytyy tästä alta!

En tiedä Koch Breweryn tuotantomääriä, mutta jos olut on SuperAlkon edullisin, niin sillä meriitillä se pääsee mukaan myös tähän Berjantain BulkkiBisse -sarjaan.


Olutarvio:

Mistä: Saatu. Jokaisesta saadusta oluesta, minkä arvioin lahjoitan Ukrainan hyväksi euron. Asiasta lisää tämän linkin takaa!

Pisteet: 2/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

2 thoughts on “Berjantain BulkkiBisse – Koch Amber Lager

  1. Yllätyin, en mieltänyt tätä panimoa tai olutta bulkki-sarjsan mutta jos tämä tosiaan on SuperAlkon halvin olit niin ehkä kuitenkin paikkansa ansainnut. Kochin oluiden taso vaihtelee, ainakin oman arvioni mukaan, huonosta timanttisiin. Täytyy kokeilla silläkin uhalla, että on tosi huono.

  2. Aikoinaan kun Kochin panimo aloitteli toimintaansa sataman tuntumassa, olivat ensimmäiset neljä plaatua, johon myös Amber lager kuului, aivan mielettömän hyvälaatuisia ja -makuisia ”ei pintahiiva humalapommeja” vaan todella ”tuhteja” oluita! Silloin jopa toimme pieniä eriä niitä myös Suomeen aina messuja myöten, joista Koch sai myös myönteisesti palautetta oluiden ystävien keskuudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *