JaskanKaljat 11 vuotta! Jaskan Olutvinkki 40 – KOFF Porter

Jaskan Olutvinkki tulee tällä kertaa vasta sunnuntaina 6.8.2023 ja siihen on ihan syynsä. Nimittäin tasan 11 vuotta sitten aloitin kirjoittamaan tätä kyseistä olutblogia ja silloin ensimmäisessä olutarviossani oli samainen olut, mikä lasiini kaatui tänään. JaskanKaljat -olutblogin ensimmäinen olutarvio oli Sinebrychoff Porter, mikä nykyisen kulkee nimellä KOFF Porter. Nyt tälleen muutaman vuoden jälkeen nostetaan tämä klassikkojen klassikko Jaskan Olutvinkiksi numero 40!

Olen 11 vuoden aikana julkaissut täällä blogissani 2203 blogitekstiä ja niitä on käyty lukemassa lähes 3 miljoonaa kertaa. Kiitoksia kaikille, ketkä blogiani seuraavat ja näitä juttuja on tulossa myös jatkossa tasaisen epätasaisesti! Kiitos ja kippis! Nyt sitten siirrytään tämän juhlajuoman eli KOFF Porterin pariin.

Tässä on linkki ensimmäiseen olutarviooni, joten voitte verrata onko mikään muuttunut.

Mikä on KOFF Porter?

KOFF Porter on 7,2 % portteri ja joidenkin mielestä jopa imperial stout. Jopa panimokaan ei ole tästä varma, vaan heidän sivuillaan tyylilajiksi on kirjattu imperial stout / portteri. KOFF Porteria on valmistettu vuodesta 1957 alkaen ja legenda kertoo, että olut valmistetaan samalla hiivalla kuin Guinness. Kyseinen olut on mielestäni Suomen suurin olutklassikko ja hintalaatusuhteeltaan edelleenkin ylivoimainen olut aivan kaikista oluista.


Linkki kaikkiin Jaskan Olutvinkkeihin

Olutarvio:

Mistä: Ostettu Joensuun keskustan Alkosta

Pisteet: 38/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *