Berjantain BulkkiBisse – Lidl Kotimainen Olut

Lidl Kotimainen Olut on useampaankin kertaan toivottu, että ottaisin sen maistoon ja nyt se sitten toteutuu. Berjantain BulkkiBisse-sarja on juurikin tällaisia oluita varten, mitä en muuten ikimaailmassa tulisi ostamaan ja maistamaan. Internet sanoo, että tämän 4,2 % oluen on valmistanut Olvi ja kyseinen olut on yksi edullisimpia, mitä Suomesta tällä hetkellä saa.


Olutarvio:

Mistä: Ostettu Joensuun Lidlistä. Saatavuus on Lidlit kautta maan!

Pisteet: 7/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

6 thoughts on “Berjantain BulkkiBisse – Lidl Kotimainen Olut

  1. Vitun kaljaelitisti😂👍 Jätkä varmaan analysoi jokaisen pierunsakin eri nyanssit samall tissuttaen jotain saatanan kallista tuontiolutta

    1. Sulla on tainnut mennä hieman ohi tämän blogin tarkoitus. Mitä halvempaa olutta, sen vähemmän ja sitä heikompilaatuisia raaka-aineita siinä on voitu käyttää. Mitä vähemmän raaka-aineita, sitä vähemmän makua.

      Tämä blogi ja sen arvioinnit keskittyvät aika pitkälti arvioimaan oluiden makuja, joten ei liene yllättävää, että yksi Suomen halvimpia oluita saa yhden huonoimmista arvosanoista.

  2. Meillä nuorison jäljiltä lojui kyseinen olut jääkaapissa useamman kuukauden. Kysyin pojaltani että meinasitko joskus juoda sen, tuumasi; ei ole minun ja on niin pahaa ettei sitä voi juoda. Siinä vaiheessa sitten aattelin, että on maisteltava. Oikeassa oli ja sinä olet sinäkin. Ihan hukkaan heitettyä rahaa. Onneksi en ollut itse maksanut

  3. Jonkun muutaman oluen juon vuodessa. Niistäkin suurin osa menee saunanlauteilla ja tämä Lidlin punainen on sinne loistava valinta. Ennemmin Lidlin kuin Koffin punainen. Menee rahat hukkaan niiden kalliimpien kanssa siellä ylälauteella.

  4. Mun miekestä Olut oluessa on hinta ja laatusuhde kohdallaan. Mieluummin tuota juon kun Karjalaa. Karjala maistuu edelleen sille kun se olisi tehty Lappeenrannan Kaukas tehtaiden aikoinaan Saimaaseen laskemasta puujalostuksessa käytetystä vedestä, vaikka Karjalaa ei ole tehty enää kymmeniin vuosiin Lappeenrannassa. Ei halpa olut ole välttämättä huonoa kuin ei myöskään kaikki halvat viinit ole huonoja ja juomakelvottomia. En väitä etteikö monet kalliimmat oluet olisi parempia mutta moniin muihin halppisoluisiin verrattuna tuo on mun mielestä juomakelpousta toisin kun joku Pirkka tai tuon saksalaisen halpasafkakaupan saksalaiset halpakaljat. Olvin oluista kuitenkin mun mielestä parasta on ollut Vaakuna. Sitä vaan ei ole pitkiin aikoihin saanut enää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *