Jaskan Olutvinkki 27 – Saimaa Brewing Co. Lemon Lime Radler

Jaskan Olutvinkki 27 - Saimaa Brewing Co. Lemon Lime Radler

Radler (Saksaksi ”pyöräilijä”) on juomasekoitus, missä yhdistetään puolet vaaleaa lageria ja puolet sitruunalimonadia. Tämä juomasekoitus on yksi omia kesän suosikkejani pihatöiden ja pyörälenkkien jälkeen. Parhaan lopputuloksen saa, kun itse sekoittaa laadukkaan lagerin ja laadukkaan sitruunalimonadin, mutta markkinoilta löytyy oikein asiallisiakin valmiina sekoituksia.

Kuten jo tuosta alustuksesta voitte tajuta, niin tämän viikon Jaskan Olutvinkki on radler. Saimaa Brewing Companylta tuli aikaisemmin (olisko ollut viime vuonan) myyntiin München Radler Lemon Lime -niminen juoma, missä etikettiä koristaa pyöräilijä. Tätä on tullut tasaiseen tahtiin siemailtua pyöräilylenkkien jälkeen, mutta tuote ei ole ollut mitenkään erityisen raikas. Nyt kauppojen hyllyihin on ilmestynyt vihreä tölkki, missä lukee Lemon Lime Radler. Rupesin miettimään, että onko kyseessä sama tuote, minkä ulkoasu on ainoastaan päivitetty. Soitin panimolle ja varmistin vielä, että onko kyseessä varmasti sama tuote? Siksi kyselin, koska tuote maistui huomattavasti paremmalta. Raikas ja sitruuna & lime tulivat selkeämmin esille. Tuote tarjosi kaikkea, mitä radlerilta kaipaan. Maistoin nämä kaksi eri kuosilla olevaa purkkia rinnakkain ja ero oli valtava. Panimolta sanoivat, että tuotteen olevan tismalleen sama. Sanoivat myös, että ovat tehneet paljon työtä koko heidän oluenvalmistusprosessissaansa, että kaikki tuotteet olisivat entistä laadukkaampia ja tasalaatuisia. Tämän kyllä selkeästi huomaa, koska tämän tuotteen osalta ero aikaisempaan oli kyllä erittäin iso. Täytyykin pitkästä aikaa miettiä, että jos ottaisi maistoon muitakin Saimaa Brewingin tuotteita. Ainakin paluun tehnyt Marsalkka Lager 4,6 % on kahden euron hintaluokassaan käsittämättömän laadukas vaalea lager.

Jaskan Olutvinkki 27 - Saimaa Brewing Co. Lemon Lime Radler

Saimaa Brewing Lemon Lime Radler on 2,8 % radler, missä yhdistyvät 4,6 % Marsalkka Lager ja sitruuna & lime. Tämä tulee nousemaan aikaisempien kesäsuosikkieni Nokian Panimo Keisari Dry Radler Lemonin ja Olvi Rye Mild NEIPAn rinnalle. Tätä pitää kyllä varata kesäksi olutkaappi täyteen!

Linkki kaikkiin Jaskan Olutvinkkeihin

Olutarvio:

Mistä: Ostettu Niinivaaran S-Marketista (Joensuu).

Pisteet oluena: 32/50

Pisteet radlerina: 47/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Jaskan Olutvinkki 27 - Saimaa Brewing Co. Lemon Lime Radler

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *