Garage Beer Co. Current

Juttu tehty kaupallisessa yhteistyössä Pien Webshopin kanssa!

Tilasin oluita Pien Webshopin kautta ja tässä on seuraava arvio kyseisestä olutsetistä. Tilatut oluet kokonaisuudessaan tämän linkin takaa. Kahvisia hapanoluita on itsellä harvemmin tullut vastaan, mutta nyt sellainen tuli ja oli kyllä hyvinkin poikkeava tuote. Minulla oli suuret epäilyt, että voiko kahvi toimia hapanoluessa, mutta annoin kuitenkin mahdollisuuden ja lähdin avoimin mielin maistelemaan. Espanjalainen Garage Beer Co. oli yhteydessä Three Marks ja Nomad Coffee -kahvipaahtimoihin ja kyseli heiltä sopivaa kahvisekoitusta, mikä sopisi olueen. Siitä valmistettiin stout ja sour. Tässä nyt on maistossa noista kahdesta se happamampi.


Kun tilaat oluita Pien Webshopin kautta ja laitat alennuskoodiksi: JASKANKALJAT osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan. Lahjakortteja tullaan arpomaan tilaajien kesken loppuvuoden 2022 ajan yksi kuukaudessa.


Olutarvio:

Mistä: Olut saatu. Tilattavissa Pien Webshopin kautta. Näitä on vielä muutama jäljellä, joten pidä kiirettä. Tässä linkki mistä oluen voi tilata! Muista laittaa alennuskoodiksi JASKANKALJAT. sillä osallistut 50 € lahjakortin arvontaan.

Pisteet: 35/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *