Jaskan Olutvinkki 05 – Nøgne Ø India Pale Ale

Jaskan Olutvinkki -sarjan viides osa tarjoilee yhden india pale ale -tyylilajin hienoimmista tuotteista. Kyseessä on Nøgne Ø India Pale Ale. Tämä olut on omalla Jaskan Parhaat -listallani kaikista maistamistani oluista aivan siellä kärkisijoilla. Oluelle olen vuonna 2014 antanut 44/50 pistettä ja se on edelleen parhaat pisteet saanut IPA. Tässä linkki Jaskan Parhaat -listalle, niin näette myös muut listan oluet.

Nyt tämä IPA on saapunut Alkoihin erikoiseränä eli sitä ei loputtomiin riitä. Oluen hinta on sellainen, että tämä on mielestäni hinta-laatusuhteeltaan yksi parhaista oluista, mitä Alkossa koskaan on ollut. Tässä listassa Koffin Portteri pitää tietenkin ylivoimaisesti ykköspaikkaa. Puolen litran pullo Nøgne Ø India Pale Alea maksaa tällä hetkellä Alkoissa 4,99 € ja muistelen, että aikaisemmin tuon ollessa Alkossa, niin hinta oli huomattavasti kalliimpi (voin toki muistaa myös väärin).

Tässä linkki aikaisempaan arviooni, mikä on vuodelta 2014.

Linkki kaikkiin Jaskan Olutvinkkeihin

Olutarvio:

Mistä: Ostettu Joensuun Prisman Alkosta. Olut on saatavilla Alkon tilausvalikoiman kautta ja useista Alkoista. Tässä linkki!

Tarjoiluehdotus: Häränpihvi, taco tai intialainen curry

Pisteet: 42/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *