Maku Brewing Perhosefekti IPA

Maku Brewing Perhosefekti IPA

Maku Brewing Perhosefekti IPA on saanut alkunsa kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2022. Perhosefekti IPA on 5,5 % West Coast IPA, missä humalina on käytetty Pink Boot Blendia ja aromipuolella Citraa.

Pink Boots Blend on Yakima Chief Hopsin Pink Boots Societylle valmistama humalasekoitus. Yakima Chief Hops on Pink Boots Societyn yhteistyökumppani, ja he valmistavat vuosittain humalasekoituksen ja nimeävät sen Pink Boots Blendiksi. Tällä kertaa sekoituksessa on 30 % Idaho Gem, 20 % HBC 630, 20 % Talus, 20 % Triumph ja 10 % Loral. Yakima Chief Hops lahjoittaa osan humalablendin tuotosta Pink Boots Societylle ja myöskin Maku Brewing teki lahjoituksen.

Perhosefekti IPA on saanut nimensä Yhdysvaltain länsirannikolta löytyneestä perhosesta, minkä nimi on West Coast Lady. Olutta oli kansainvälisenä naistenpäivänä Tuusulassa Maku Brewingilla valmistamassa Pink Boots Societyn Suomen jaoston Anikó Lehtinen ja Maria Markus. Heidän kanssaan olutta valmistavat Fat Lizard Co. olutmestari Greta Mäkinen, Nokian Panimon Diplomipanimomestari Riitta Sulkama, Sahdin valmistuksen Suomenmestari 2008 Marjokaisa Piironen, Narvan Kyläpanimon Sara Valli & Maija Huttunen, Mamu Brewingin Berta Schneider, Fat Lizardin Johanna Teräs ja Diamond Beveragesilta Henna Parkkila.

Maku Brewing Perhosefekti IPA

Panimo: Maku Brewing
Panimon sivut: https://makubrewing.com/fi
Lisätietoja panimosta: Suomalaiset pienpanimot tutuksi – Maku Brewing
Maa: Suomi
Oluttyyli: India pale ale
Prosentit: 5,5 %
Humalat: Pink Boots Blend (30 % Idaho Gem, 20 % HBC 630, 20 % Talus, 20 % Triumph ja 10 % Loral) ja Citra
Maltaat: Pale Ale, Low Color Golden Promise ja Cara Pale

Olutarvio:

Mistä: Olut saatu. Saatavilla lähiviikkojen aikana K-Kaupoista kautta maan ja tänään 13.4.2022 alkaen löytyy tietenkin Maku-kioskista.

Pisteet: 39/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Maku Brewing Perhosefekti IPA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *