Honkavuoren Inkeri Inkiväärivehnäolut (Toinen arvio)

Honkavuoren Inkeri Inkiväärivehnäolut

Panimo Honkavuoren Inkerissä kohtaavat palkittu vehnäolut Valo ja inkivääri. Olen suuri inkiväärin ystävä ja käytän sitä ruokien ja juomien kanssa erittäin usein. Inkiväärillä maustetut hyvänmakuiset oluet ovat kiven alla ja nyt en sitten puhu gingerbeerista, mikä ei ole olutta. Tässä on kyllä tuohon inkiväärillä maustettujen oluiden sarjaan sitä kaivattua hyvää tekemistä (siis minä ainakin olen sellaista kaivannut).

Olen arvioinut kyseisen oluen aikaisemmin 10.8.2018 ja silloin ei aivan sytyttänyt. Nyt otin uudestaan maistoon ja tuote on parantuvat valtavat määrät. Tämä on taas yksi Panimo Honkavuoren oluista, mikä on kehittyvät harppauksia parempaan suuntaan. Tässä linkki aikaisempaan arviooni.

 
Panimo: Panimo Honkavuori

Panimon sivut: www.honkavuori.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Aromisoitu olut

Voltit: 4,5 %

Fiilikset:
Reilusti raikasta inkivääriä ja sitruksisuutta. Taustalla banaania. Terassikelit tulevat mieleen.

Makujen puolella keskitytään tuoksussakin ilmenneeseen kolmikkoon inkivääriin, sitrukseen ja banaaniin. Inkivääri tuo mukavan poltteen, sitrus tuo mukanaan kirpeyttä ja raikkautta. Sitten vielä banaani tuo pyöreyttä ja pehmentää kokonaisuuden. Erittäin miellyttävä olut ja tällaista ainakin kesähelteellä on kiva kipata ääntä kohti.

Mistä: Ostettu panimon olutpuodista.

Maista jos tykkäät vehnäoluesta ja inkivääristä

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 14/20
Yhteensä: 36/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *